Νατάσα Ράγιου για τις επιθέσεις στον Διονύση Σαββόπουλο: Είμαι έξαλλη, γελάω από τα νεύρα μου

19:13 18/5/2023 - Πηγή: NewsIt

Πυρ και μανία η Νατάσα Ράγιου για τον ντόρο γύρω από τις δηλώσεις Σαββόπουλου.

Την προσωπική της άποψη θέλησε να εκφράσει η Νατάσα Ράγιου σχετικά με τα αρνητικά σχόλια που δέχεται ο Διονύσης Σαββόπουλος τις τελευταίες ώρες μετά τη δήλωσή πως ελπίζει σε μία αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας. 

«Καλώς ήρθατε στον κόσμο της δημοκρατίας και της ελεύθερης έκφρασης ιδεών. Πραγματικά είμαι έξαλλη και γελάω από τα νεύρα μου, δεν το πιστεύω αυτό που συμβαίνει. Δεν πιστεύω ότι ένας άνθρωπος σήμερα δεν μπορεί να εκφράσει την άποψή

του. Γιατί το μονοπώλιο της αριστερής διανόησης; Τι ύβρεις, τι συκοφαντίες; Αυτή είναι η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ; Είναι τρελό» τόνισε χαρακτηριστικά η κα. Ράγιου σε τηλεφωνική της επικοινωνία με το TLive και την Τατιάνα Στεφανίδου το μεσημέρι της Πέμπτης.

«Λίγο πολιτικός πολιτισμός ρε παιδιά, και κυρίως πολιτιστικός πολιτισμός. Δεν γίνεται να μην επιτρέπεται να εκφράζεσαι σε αυτό που πιστεύεις και σε αυτό που θέλεις. Τι είναι αυτά τα όρια; Απαγορεύει ο ΣΥΡΙΖΑ στους καλλιτέχνες να είναι δεξιοί ή κεντρώοι;

 

Πρέπει να είναι μόνο αριστεροί διαφορετικά είναι στο πυρ το εξώτερον; Τι τοξικότητα είναι αυτή;,» αναρωτήθηκε η Νατάσα Ράγιου. «Σήμερα, αυτό που βλέπω δεν είναι αριστερά».

To άρθρο Νατάσα Ράγιου για τις επιθέσεις στον Διονύση Σαββόπουλο: Είμαι έξαλλη, γελάω από τα νεύρα μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νατάσα Ράγιου, Διονύση Σαββόπουλο, Είμαι,natasa ragiou, dionysi savvopoulo, eimai