Ναταλία Λιονάκη: Ζει σε μοναστήρι στην Κένυα ως Μοναχή Φεβρωνία

15:07 21/2/2024 - Πηγή: NewsIt

Νέες πληροφορίες για τη ζωή της Ναταλίας Λιονάκη στην Κένυα, όπου χειροτονήθηκε μοναχή Φεβρωνία, έδωσε σήμερα (21.02.2024) ο επίσκοπος Μάρκος.

Ο ίδιος ανέβασε στο Facebook φωτογραφίες της Ναταλίας Λιονάκη, αποκαλύπτοντας ότι τα τελευταία χρόνια ζει σε μοναστήρι στην Κένυα. Η ηθοποιός είχε αποφασίσει ξαφνικά να εγκαταλείψει τα εγκόσμια για να αφοσιωθεί στον Θεό.

Η Ναταλία Λιονάκη

ζει σε μοναστήρι στην Κένυα και όπως είπε ο επίσκοπος Μάρκος στην εκπομπή «Το Πρωινό» είναι εκεί πριν αναλάβει ο ίδιος τα καθήκοντά του.

«Βρισκόμαστε στο Κισούμου στην Δυτική Κένυα. Εκεί το έργο μας είναι περισσότερο για την ιεραποστολή. Επιβλέπουμε τις ανάγκες των ανθρώπων, τη διατροφή των παιδιών στο σχολείο.

Τους διδάσκουμε για τη θρησκεία μας και προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε τις ανάγκες τους», είπε ο Επίσκοπος Κισούμου, Μάρκος.

«Έχει χρόνια που η μοναχή Φεβρωνία (σ.σ. Ναταλία Λιονάκη) είναι εκεί, επί του μακαριστού προκατόχου μου. Δεν έχω ασχοληθεί ούτε επέμβει στο ιστορικό της. Εγώ ξέρω μόνο ό,τι υπάρχει τώρα, μας βοηθάει στο έργο μας και στο μοναστήρι», ανέφερε.

«Δεν ισχύει ότι έρχεται συχνά στην Ελλάδα, το έργο της είναι εκεί. Και οι τρεις μοναχές που έχουμε εκεί είναι ευτυχισμένες, ζουν τον Χριστό.

Δεν θα ήθελα να μιλήσω προσωπικά για κάποια, όλη η ζωή τους είναι ησυχαστική. Είναι χαρούμενη», κατέληξε στις δηλώσεις του για τη Ναταλία Λιονάκη ο επίσκοπος Μάρκος.

 

Ήταν πριν από 15 χρόνια όταν η Ναταλία Λιονάκη, ενώ η καριέρα της ήταν στο απόγειό της, αποφάσισε να τα εγκαταλείψει όλα και να γίνει μοναχή.

Η οικογένειά της είχε αντιδράσει αλλά εκείνη είχε επιμένει στην απόφασή της.

Η γνωστή, πρώην, ηθοποιός είχε κάνει το ντεμπούτο της στην τηλεόραση με τη σειρά «Φιλοδοξίες», το 2002. Είχε παίξει επίσης στις σειρές «40 κύματα», «Η ώρα η καλή», «Ζωή ξανά» και «Βέρα στο δεξί», στην θεατρική παράσταση «Το Τρέντυ θα σφυρίξει 3 φορές» με τον Σταμάτη Φασουλή και στην ταινία Deep End.  

To άρθρο Ναταλία Λιονάκη: Ζει σε μοναστήρι στην Κένυα ως Μοναχή Φεβρωνία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα