Ναόμι Κάμπελ: Γιατί αποφάσισε στα 50 της να γίνει μητέρα

09:50 19/5/2021 - Πηγή: NewsIt

Μια από τις ομορφότερες γυναίκες του κόσμου, της οποίας το όνομα είναι συνώνυμο με την ομορφιά, η Naomi Campbell, έγινε μητέρα στα 50 της χρόνια και φυσικά η είδηση έγινε πρωτοσέλιδο.

Όχι, πλέον δεν θεωρείται ταμπού μια γυναίκα να τεκνοποιεί σε μεγάλη ηλικία αλλά η απόφασή της αιφνιδίασε τους πάντες γνωρίζοντας τον χαρακτήρα της αλλά και την πορεία της και την στάση ζωής της.

Η Ναόμι Κάμπελ, το διάσημο τοπ-μόντελ από τη Βρετανία, μίλησε για ένα υπέροχο μικρό θαύμα

που την επέλεξε για μητέρα του. «Αισθάνομαι μεγάλη τιμή να έχω αυτήν την τρυφερή ψυχή στη ζωή μου», έγραψε η Κάμπελ σε ανάρτησή της στο Instagram, συνοδεύοντάς της με μια φωτογραφία όπου εικονίζονται τα ποδαράκια του μωρού.

     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Naomi Campbell (@naomi)

 

«Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω αυτόν τον ακατάλυτο δεσμό που μοιράζομαι μαζί σου, άγγελέ μου», συνέχισε η Ναόμι Κάμπελ, που σε μερικές ημέρες θα κλείσει τα 51 της.

Και μείναμε εκεί. Γιατί η μόνιμη κάτοικος Νέας Υόρκης, δεν έδωσε καμία άλλη λεπτομέρεια: ούτε το όνομα του μωρού, ούτε πότε γεννήθηκε και υπό ποιες συνθήκες.

Τα συγχαρητήρια έπεσαν βροχή από τους διάσημους φίλους της και αν κάποιος γυρνούσε τον χρόνο πίσω και διάβαζε παλαιότερες συνεντεύξεις της θα διαπίστωνε ότι η απόκτηση ενός παιδιού για την Κάμπελ δεν ήταν κάτι που προέκυψε ξαφνικά.

«Σκέφτομαι συνεχώς να αποκτήσω παιδιά», είπε το 2017 στη βρετανική εφημερίδα Evening Standard. «Όμως τώρα με την πρόοδο της επιστήμης νομίζω ότι μπορώ να το κάνω όταν το θελήσω», πρόσθεσε.

Η μητέρα της, Βάλερι Μόρις Κάμπελ, ανάρτησε την ίδια φωτογραφία, με το μήνυμα: «Είμαι κατενθουσιασμένη γιατί περίμενα πολύ καιρό για να γίνω γιαγιά».

     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Valerie Morris-Campbell (@valeriemorriscampbell)

 

Η Ναόμι Κάμπελ ξεκίνησε την καριέρα της όταν ακόμη ήταν έφηβη και συνεργάστηκε με κολοσσούς του τομέα, όπως οι Βερσάτσε, Σανέλ, Πράντα και άλλοι. Ήταν το πρώτο μαύρο μοντέλο που φιλοξενήθηκε στο εξώφυλλο της γαλλικής Vogue και του περιοδικού Time.

To άρθρο Ναόμι Κάμπελ: Γιατί αποφάσισε στα 50 της να γίνει μητέρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα