Νάγια Ριβέρα: “Τυχαίος πνιγμός” το πόρισμα του ιατροδικαστή για την τραγωδία στη λίμνη

14:21 15/7/2020 - Πηγή: NewsIt

“Τυχαίος πνιγμός” είναι η αιτία θανάτου της Νάγια Ριβέρα σύμφωνα με τον ιατροδικαστή της κομητείας Βεντούρα της Καλιφόρνιας, ο οποίος διενήργησε τη νεκροτομή στη σωρό της άτυχης Αμερικανίδας ηθοποιού.

Όπως ανακοίνωσαν αξιωματούχοι της Καλιφόρνιας τα ίχνη της Νάγια Ριβέρα, η οποία είχε γίνει διάσημη από τον ρόλο της στο τηλεοπτικό μιούζικαλ “Glee”, χάθηκαν έπειτα από μια βόλτα με βάρκα που είχε πάει την 8η Ιουλίου με τον γιο της στην λίμνη Πίρου βορειοδυτικά του Λος Άντζελες.

Ο γιος της βρέθηκε να κοιμάται μέσα στην βάρκα και είπε τους

αστυνομικούς ότι η μητέρα του κολυμπούσε και δεν ανέβηκε ποτέ στη λέμβο. Έπειτα από έρευνες, δύτες εντόπισαν την 13η Ιουλίου το πτώμα της.

Click4more: Νάγια Ριβέρα – Εντοπίστηκε η σορός της διάσημης ηθοποιού του Glee

Σε ανακοίνωση που ανήρτησε στο Twitter ο ιατροδικαστής της κομητείας Βεντούρα αναφέρει ότι “διενεργήθηκαν ακτινογραφίες και πλήρης νεκροτομή. Τα ευρήματα της νεκροτομής συνάδουν με πνιγμό και η κατάσταση της σωρού συμφωνεί με τον χρόνο που χάθηκε μέσα στην λίμνη. Δεν εντοπίστηκαν τραύματα ή ίχνη νοσήματος”.

“Δεν υπάρχει κάποια ένδειξη από την έρευνα ή την εξέταση της σωρού ότι πιθανόν να έπαιξαν ρόλο στον θάνατό της ναρκωτικά ή αλκοόλ, ωστόσο θα διενεργηθεί τοξικολογική εξέταση”, προστίθεται στην ανακοίνωση.

Η Ριβέρα είχε παντρευτεί το 2014 τον ηθοποιό Ράιαν Ντόρσεϊ, ο οποίος είναι πατέρας του παιδιού της. Όταν το ζευγάρι χώρισε το 2018, ανέλαβαν την συνεπιμέλεια του παιδιού.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

To άρθρο Νάγια Ριβέρα: “Τυχαίος πνιγμός” το πόρισμα του ιατροδικαστή για την τραγωδία στη λίμνη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα