Ναύπλιο: Συγκίνηση στο νοσοκομείο – Φωταγωγήθηκε στο προαύλιο το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δήμου

20:29 16/12/2020 - Πηγή: NewsIt

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο  Νοσοκομείο Ναυπλίου όπου μια άκρως συμβολική εκδήλωση φωταγωγήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 16 Δεκεμβρίου το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δήμου.

Ο Συμβολισμός διττός, αφενός ως ένδειξη σεβασμού προς όλους όσοι μάχονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή και με ιδιαίτερο σθένος το τελευταίο δύσκολο διάστημα που διανύουμε διακινδυνεύοντας τη ζωή τους, αφετέρου θέλοντας να ενισχύσουμε την προσπάθεια των πολιτών να παραμείνουν υπεύθυνοι βοηθώντας ταυτόχρονα τους ίδιους, τις οικογένειες τους αλλά και αυτήν την μεγάλη

οικογένεια του ιατρικού κλάδου που πλέον είναι και δική μας οικογένεια όπως αναφέρει το  argolikeseidhseis.gr. 

Στην λιτή εκδήλωση μίλησαν ο Διοικητής της Νοσοκομειακής Μονάδας Ναυπλίου κ. Θοδωρής Βασιλόπουλο και ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος.

Επίσης παρευρέθηκαν η πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. και δημοτική σύμβουλος κα Μαρία Ράλλη, οι Αντιδήμαρχοι, Νάντια Σμυρναίου Αναστασίου, Χρήστος Ζέρβας, Παναγιώτης Λέντζος, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ναυπλίου Γιώργος Καχριμάνης, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Τάσος Ζαφείρης, ο Πρόεδρος του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου ” Ο Παλαμήδης” Θεοδόσης Σπαντιδέας,  ο Πρόεδρος του ΔΟΚΟΙΠΑΝ Γιάννης Μπούνος, εκπρόσωποι του Ιατρικού, Νοσηλευτικού προσωπικού και εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Ναυπλίου, και μέλη του ΔΟΠΠΑΤ.

Την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου συνόδευσε μικρό τμήμα της φιλαρμονικής Ναυπλίου με μαέστρο τον Θεοδόση Αντωνιάδη, ενώ στο τέλος η Διοίκηση του νοσοκομείου έδωσε από ένα μικρό δώρο στους παρευρισκόμενους.

 

 

To άρθρο Ναύπλιο: Συγκίνηση στο νοσοκομείο – Φωταγωγήθηκε στο προαύλιο το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δήμου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα