Μυστήριο με τον αγνοούμενο Ατίλιο Μπρίλενμπουργκ: Λένε ότι δεν είναι ο πατριός της Τατιάνας Μπλάτνικ αλλά ο γιος του

13:40 20/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Σύγχυση έχει επικρατήσει τις τελευταίες ώρες με την η είδηση της εξαφάνισης του επιχειρηματία Ατίλιο Μπρίλενμπουργκ (Attilio Brillembourg). Αν και αρχικά τα ξένα μέσα μιλούσαν για την εξαφάνιση του πατριού της Τατιάνας Μπλάτνικ, τώρα λέγεται ότι πρόκειται για τον γιο του με τον οποίο έχουν το ίδιο όνομα. 

Ειδικότερα, το CBS τονίζει ότι δεν πρόκειται για τον πατριό της Τατιάνας Μπλάτνικ αλλά για τον γιο του με τον οποίο έχουν ίδιο όνομα. 

O 53χρονος γιος του Αττίλιο Μπρίλεμπουργκ έχει το ίδιο όνομα με τον πατέρα του για αυτό προφανώς έγινε η παρεξήγηση.

Όπως αναφέρει το CBS οι δημοσιογράφοι ζήτησαν μια δήλωση από την Τατιάνα Μπλάτνικ αλλά ακόμα δεν έχουν κάποια απάντηση.

Η μέρα που εξαφανίστηκε 

O 53χρονος εθεάθη για τελευταία φορά στη 01.10 ξημερώματα του Σαββάτου (18.05.2024) και συγκεκριμένα στη 1:10 π.μ. στο Μαλιμπού, στο 6000 block του Murphy Way, μια γειτονιά με πολυτελείς κατοικίες και κτήματα κοντά στους καταρράκτες Escondido.

Detectives need your help locating missing person Attilio Brillembourg. To provide info anonymously, call LA Crime Stoppers 800-222-8477, smartphone:”P3Tips” App or by website: https://t.co/EolYt2qufe@acornnewspaper@TheMalibuTimes@991KBU@CityMalibu pic.twitter.com/uGIUmKFZmx

— LASD Lost Hills Stn. (@LHSLASD) May 19, 2024

Από τότε και έπειτα τα ίχνη του έχουν χαθεί, σύμφωνα με το Γραφείο του σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες. Φορούσε μπλε πουκάμισο, γκρι παντελόνι, αλλά δεν φορούσε παπούτσια.

Είναι λευκός, έχει ύψος 1,78 μ. και βάρος 75 κιλά, με γκρίζα μαλλιά, πράσινα μάτια κι ένα τατουάζ στο πάνω μέρος του μηρού του.

Η περιοχή όπου εξαφανίστηκε είναι αγροτική με απότομες πλαγιές και χωρίς φωτισμό τη νύχτα. Λεπτομέρειες σχετικά με τις συνθήκες της εξαφάνισής του δεν έχουν γίνει γνωστές.

«Υπάρχει ανησυχία για την ευημερία του κ. Μπρίλεμπουργκ» δήλωσε το Γραφείο του σερίφη, ενώ κάνει έκκληση σε όποιον τον έχει δει ή έχει πληροφορίες για το πού μπορεί βρίσκεται να επικοινωνήσει με την Αστυνομία.

Υπενθυμίζεται ότι πατέρας της Τατιάνας, Λάντισλαβ Βλαντιμίρ Μπλάτνικ, αυτοκτόνησε όταν η Τατιάνα ήταν επτά ετών, το 1986 και η μητέρα της, Μαρί Μπλανς Μπιερλάιν, παντρεύτηκε αργότερα τον επιχειρηματία Ατίλιο Μπρίλεμπουργκ, ιδιοκτήτη εταιρείας χρηματοοικονομικών υπηρεσιών με έδρα τη Νέα Υόρκη. 

Η Τατιάνα Μπλάτνικ μεγάλωσε με τη μητέρα της και τον πατριό της, με τον οποίο διατηρεί πολύ καλή σχέση.

Η μητέρα της Τατιάνα Μπλάτνικ με τον σύζυγό της Ατίλιο Μπρίλεμπουργκ στον γάμο της κόρης της – Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi

Μάλιστα ο πατριός της Ατίλιο Μπρίλεμπουργκ, την είχε συνοδεύσει και στον γάμο της με τον με τον Νικόλαο Γλύξμπουργκ στις Σπέτσες το 2010.

Ο πατέρας της Τατιάνας Λάντισλαβ Μπλάτνικ έφυγε από τη ζωή όταν εκείνη ήταν μόλις 7 ετών και εκείνη είχε μιλήσει σε συνέντευξή της για την αυτοκτονία του λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Έχασα τον πατερά μου όταν ήμουν επτά ετών, αυτοκτόνησε. Γι’ αυτό ακριβώς είναι ένα προσωπικό ταξίδι και μια προσωπική δέσμευση. Πολλοί άνθρωποι μου είπαν να μη μιλήσω για το θάνατο του πατερά μου, να το κρατήσω για το σπίτι μου.

Η αλήθεια είναι ότι 800.000 άνθρωποι αυτοκτονούν κάθε χρόνο, αυτό σημαίνει ένας άνθρωπος κάθε 30 δευτερόλεπτα… Δεν ήταν η πράξη αυτοχειρίας που με επηρέασε αυτή καθαυτή, αλλά η σιωπή που κάλυψε την πράξη και ότι κάνεις δεν μιλούσε γι’ αυτό», ανέφερε η Τατιάνα Μπλάτνικ.

To άρθρο Μυστήριο με τον αγνοούμενο Ατίλιο Μπρίλενμπουργκ: Λένε ότι δεν είναι ο πατριός της Τατιάνας Μπλάτνικ αλλά ο γιος του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα