Μυστήριο με τη διάρρηξη στο σπίτι της Τουλουπάκη – Έκλεψαν λάπτοπ και έγγραφα

13:48 23/8/2020 - Πηγή: NewsIt

Ο προσωπικός φορητός υπολογιστής της και κάποια έγγραφα λείπουν από το γραφείο της Ελένης Τουλουπάκη, μετά τη διάρρηξη στο σπίτι της, στην περιοχή της Ακρόπολης.  

Βέβαια το τι ακριβώς έχει κλαπεί θα διαπιστωθεί όταν η κυρία Τουλουπάκη επιστρέψει στην Αθήνα από τις διακοπές της στην Κρήτη και γίνει καταγραφή των κλαπέντων με το κλιμάκιο της Αστυνομίας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως από το σπίτι της εισαγγελέως διαφθοράς, δεν λείπουν πολύτιμα

αντικείμενα με τον δράστη ή τους δράστες να φέρονται να έψαχναν τους χώρους μέσα στο γραφείο της.

Φωτογραφία αρχείου

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η διάρρηξη πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ και ενώ δεν βρισκόταν έξω από το σπίτι το υπηρεσιακό αυτοκίνητο που την φυλάει.

Η καθαρίστρια του σπιτιού, που πήγε νωρίς το πρωί για να καθαρίσει διαπίστωσε ότι η πόρτα ήταν παραβιασμένη και διάφορα πράγματα ήταν ανακατεμένα. Η γυναίκα δεν μπήκε στο σπίτι, και αμέσως ενημέρωσε τηλεφωνικά την κα Τουλουπάκη.

Η ίδια μιλώντας στις “Δικογραφίες” δήλωσε: “Έχω γίνει ο υπ΄αριθμόν ένα στόχος. Το επόμενο θα είναι να με σκοτώσουν”. Σύμφωνα με τα λόγια της κας Τουλουπάκη, η οικιακή βοηθός έπαθε σοκ από το θέαμα και δεν ξαναμπήκε στο σπίτι, αλλά παρέμενε στο δρόμο, μέχρι την έλευση της αστυνομίας.

Με πληροφορίες από dikografies

To άρθρο Μυστήριο με τη διάρρηξη στο σπίτι της Τουλουπάκη – Έκλεψαν λάπτοπ και έγγραφα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα