Μύκονος: Οι καλλονές που έβαλαν φωτιά στα Ματογιάννια! Το φιδίσιο κολάν που έκλεψε την παράσταση (Βίντεο)

09:50 8/7/2020 - Πηγή: NewsIt

Η Μύκονος επιστρέφει σιγά-σιγά στην κανονικότητα. Αυτό -μεταξύ άλλων- σημαίνει γυναικείες παρουσίες που κυκλοφορούν στα Ματογιάννια και εντυπωσιάζουν με τα κάλλη τους αλλά και τις στυλιστικές τους επιλογές.

Στο βίντεο θα δείτε τρεις αιθέριες υπάρξεις που ήταν αδύνατον να περάσουν απαρατήρητες. Η πρώτη, με περπατούσε ξυπόλητη κρατώντας τις ροζ ψηλοτάκουνες γόβες της στο χέρι. Η δεύτερη κυκλοφορούσε τα μεσάνυχτα στα κοσμικά σοκάκια φορώντας το μαγιό της ενώ η τρίτη επέλεξε φιδίσιο κολάν για την βραδυνή της βόλτα.

Και μπορεί η Μύκονος να βλέπει κάθε χρόνο πανέμορφα μοντέλα, η Izabel Goulart ωστόσο είναι μία από τις ομορφότερες γυναίκες του κόσμου. Ο πρώην άγγελος της Victoria’s Secret, όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια, επέλεξε το νησί των Ανέμων για να περάσει μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών.

Η Βραζιλιάνα καλλονή εντοπίστηκε από την κάμερα μαζί με τον σύντροφό της, τερματοφύλακα Kevin Trapp, να βολτάρουν αγκαλιά στα κοσμικά σοκάκια και να τρώνε σε γνωστό εστιατόριο Lotus.

Πηγή: mykonoslive.tv

To άρθρο Μύκονος: Οι καλλονές που έβαλαν φωτιά στα Ματογιάννια! Το φιδίσιο κολάν που έκλεψε την παράσταση (Βίντεο) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα