Μύκονος: Μάνταλος και Μπάρκας πήγαν διακοπές με τις συντρόφους τους και δεν πέρασαν απαρατήρητοι

10:00 27/5/2021 - Πηγή: NewsIt

Η Μύκονος συνεχίζει να υποδέχεται διασήμους, με τις παραλίες του νησιού να γεμίζουν καθημερινά όλο και περισσότερο…

Η σαιζόν στα περισσότερα πρωταθλήματα έχει τελειώσει και έτσι οι ποδοσφαιριστές βρήκαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τις αγαπημένες τους παραλίες, προκειμένου να χαλαρώσουν και να ξεκουραστούν.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ Πέτρος Μάνταλος, που πριν από λίγο καιρό υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την Ένωση μέχρι το 2024, εντοπίστηκε από την κάμερα του Mykonos Live TV με την σύντροφό του στο beach bar restaurant Kuzina στον Ορνό.

Το ζευγάρι έκανε τις βουτιές του και απόλαυσε την ηλιοθεραπεία του στις άνετες ξαπλώστρες της πλαζ. Στην παρέα τους ήταν και ο τερματοφύλακας της Σέλτικ Βασίλης Μπάρκας με το αμόρε του. Οι δύο διεθνείς άσσοι υπήρξαν συμπαίκτες για τέσσερα χρόνια στην ΑΕΚ και έχουν γίνει πολύ καλοί φίλοι.

Το καθημερινό τους πρόγραμμα στο νησί των Ανέμων περιλαμβάνει το πρωί ήλιο και θάλασσα και το βράδυ βόλτα στα γραφικά Ματογιάννια. Δείτε τους Πέτρο Μάνταλο και Βασίλη Μπάρκα με τις συντρόφους τους στην Μύκονο…

 

To άρθρο Μύκονος: Μάνταλος και Μπάρκας πήγαν διακοπές με τις συντρόφους τους και δεν πέρασαν απαρατήρητοι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα