Μύκονος – Heidi Clum: Κυλιέται στα βράχια και ανεβάζει το θερμόμετρο – Οι πόζες της καλλονής

09:06 11/11/2021 - Πηγή: NewsIt

Η Μύκονος συνεχίζει να προβάλλεται με αφορμή τα γυρίσματα του γερμανικού GNTM. H Heidi Clum συνεχίζει να κεντρίζει τα βλέμματα…

Η Heidi Klum, που βρίσκεται στην Μύκονο για τα γυρίσματα του γερμανικού Next Top Model έχει ερωτευτεί το νησί και η απόδειξη είναι ότι δεν σταματά να το διαφημίζει μέσα από τους προσωπικούς λογαριασμούς της στα social media.

Αυτή την φορά, σε ένα διάλειμμα των γυρισμάτων, η Γερμανίδα καλλονή θέλησε ποζάρει με φόντο την Μικρή Βενετία. Έτσι, αν και ντυμένη κομψά για τις ανάγκες του εκπομπής, δεν δίστασε να κυλιστεί στα βραχάκια προκειμένου η συνεργάτιδά της να την απαθανατίσει με το κινητό.

H 48χρονη παρουσιάστρια του GNTM ανέβασε την φωτογραφία στο Instagram με το σχόλιο ”όμορφη Ελλάδα” και τα likes έπεσαν βροχή!

Υπενθυμίζεται ότι η παραγωγή του reality μόδας, το οποίο προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία εδώ και 16 χρόνια στην γερμανική τηλεόραση, επέλεξε το νησί των Ανέμων για την πραγματοποίηση μιας σειράς γυρισμάτων.

To άρθρο Μύκονος – Heidi Clum: Κυλιέται στα βράχια και ανεβάζει το θερμόμετρο – Οι πόζες της καλλονής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα