Μουντιάλ 2022: Το περιστατικό που έκανε τις οικογένειες των Αργεντινών διεθνών να αλλάξουν ξενοδοχείο

13:01 16/12/2022 - Πηγή: NewsIt

Μπορεί το Μουντιάλ 2022 να βρίσκεται λίγο πριν την ολοκλήρωση του, με την διεξαγωγή του μεγάλου τελικού (Αργεντινή – Γαλλία), αλλά 24ωρα πριν το φινάλε του, είχαμε αλλαγή ξενοδοχείου για τις οικογένειες των διεθνών της “αλμπισελέστε” στο Κατάρ.

Υπάρχουν περιπτώσεις που ακόμα και τα πεντάστερα ξενοδοχεία του Κατάρ παρουσιάζουν… προβληματάκια. Μία διακοπή ρεύματος στο «Waterfront» ώθησε σε μετακόμιση τις οικογένειες των Αργεντινών

διεθνών την Πέμπτη (15.12), τρεις μέρες πριν τον τελικό του Μουντιάλ 2022.

Οι οικογένειες και οι σύντροφοι των παικτών της Αργεντινής φοβήθηκαν για την ασφάλεια των παιδιών τους, λόγω του σκότους και των γενικότερων προβλημάτων που προέκυψαν τις τελευταίες ημέρες στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο.

Έτσι, τα οικεία πρόσωπα των παικτών της Αργεντινής μετακόμισαν σε άλλο πεντάστερο ξενοδοχείο στη νησίδα του Λουσαΐλ, όπου βρίσκεται ήδη και η αποστολή της “αλμπισελέστε”.

Την ίδια στιγμή, ο CEO της «Khaya» (σ.σ. είναι το τουριστικό πρακτορείο που κανόνισε το ταξίδι και τη διαμονή αρκετών αποστολών στο Κατάρ, στη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου) δήλωσε στην “Daily Mail” πως: “Δύο εβδομάδες πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο λάβαμε ενημέρωση από τα ξενοδοχεία που αξίωναν ακόμη 550.000 δολάρια, αν και είχαμε προπληρώσει 10.000.000 δολάρια. Τώρα εξετάζουμε νομικά βήματα”.

To άρθρο Μουντιάλ 2022: Το περιστατικό που έκανε τις οικογένειες των Αργεντινών διεθνών να αλλάξουν ξενοδοχείο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα