Μουντιάλ 2022: Αντιδράσεις για την απόφαση του ΑΝΤ1 – Τι θα γίνει με τους παράλληλους αγώνες

13:47 24/11/2022 - Πηγή: NewsIt

Τα τεχνικά προβλήματα που δημιουργήθηκαν στον ΑΝΤ1+ στη μετάδοση αγώνων του Μουντιάλ οδήγησαν τον Όμιλο ΑΝΤ1 στην παράλληλη μετάδοση, μέσα από τη streaming πλατφόρμα και από τον ΑΝΤ1 που διαμόρφωσε ανάλογα το καθημερινό του πρόγραμμα.

Σε ανακοίνωσή του μάλιστα ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ, μετά τις αποφάσεις για τους αγώνες του Μουντιάλ, ενημέρωσε πως «με αίσθημα ευθύνης και απόλυτου σεβασμού προς

τους συνδρομητές του AΝΤ1+, αποφάσισε για όλους όσοι πήραν την 6μηνη προσφορά, με 50% έκπτωση, από τις 17 Οκτωβρίου 2022, αλλά και σε όλους εκείνους που θα εγγραφούν στο ΑΝΤ1+ έως και τις 6 Δεκεμβρίου 2022, την αυτόματη και δωρεάν επέκταση της συνδρομής τους για επιπλέον 3 μήνες». 

Ωστόσο φαίνεται ότι αυτό δεν «δικαιώνει» κάποιους συνδρομητές που αποφάσισαν να γίνουν μέλη του ΑΝΤ1+ για τη θέαση του Μουντιάλ, καθώς υπάρχουν έντονες αντιδράσεις στα social media από πολλούς που απαιτούν επιστροφή των χρημάτων τους, εμφανώς δυσαρεστημένοι από την απόφαση του Ομίλου ΑΝΤ1 να μην τους δίνεται η δυνατότητα επιλογής, αλλά να τους… δωρίζουν κάτι που δεν ζήτησαν, προφανώς για να… κατευνάσουν το αρνητικό κλίμα.

Αρκετοί λοιπόν είναι αυτοί που έχουν εκφράσει έντονα τη δυσαρέσκειά τους επιθυμώντας όπως αναφέρουν σε αναρτήσεις τους την επιστροφή των χρημάτων και την αποχώρησή τους από τον ΑΝΤ1+.

Αξιοσημείωτο πάντως είναι ότι στην ανακοίνωση του Ομίλου ΑΝΤ1 δεν υπήρξε κάποια αναφορά και ενδιαφέρον για τους δυσαρεστημένους συνδρομητές που δεν επιθυμούν να παραμείνουν στη streaming πλατφόρμα. Βέβαια, θα ήταν λογικό αν κάποιος θελήσει να αποχωρήσει θα βρεθεί λύση, αλλά σαφώς αυτό πρέπει να γίνει άμεσα και όχι μετά από ημέρες.

Πάντως, αξίζει να αναφέρω ότι από την Τρίτη 29 Νοεμβρίου αρχίζει η τρίτη αγωνιστική, όπου θα διεξάγονται αγώνες την ίδια ώρα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνεται η παράλληλη μετάδοση από ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+, όπως έχει διαμορφωθεί το πρόγραμμα από χθες.

Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου οι αγώνες που ήταν προγραμματισμένο να προβάλλονται την ίδια ώρα από το ΑΝΤ1+ θα προβληθούν αργότερα, σε επανάληψη από τον ΑΝΤ1 καθώς εκείνη την ώρα θα προβάλλει τον προγραμματισμένο αγώνα.

Σίγουρα πάντως έτσι θα διαπιστωθεί και αν στον Όμιλο του Αμαρουσίου έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν τα τεχνικά λάθη της streaming πλατφόρμας τους, τα οποία δεν προήρθαν όλα… από εξωτερικούς παράγοντες…!

To άρθρο Μουντιάλ 2022: Αντιδράσεις για την απόφαση του ΑΝΤ1 – Τι θα γίνει με τους παράλληλους αγώνες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα