«Μουδιασμένος» ο βασιλιάς Κάρολος όταν συνάντησε τη Λιζ Τρας - «Ω Θεέ μου, επέστρεψες ξανά;»

16:21 13/10/2022 - Πηγή: NewsIt

Λίγο… μουδιασμένη ήταν η αντίδραση του βασιλιά Καρόλου όταν δέχθηκε τη Λιζ Τρας στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ για την εβδομαδιαία ακρόαση της πρωθυπουργού, αφού της είπε «ω Θεέ μου, επέστρεψες ξανά;».

Η Λιζ Τρας εισέρχεται στην αίθουσα υποδοχής του Παλατιού του Μπάκιγχαμ, με τον υπηρέτη να την ανακοινώνει λέγοντας στον βασιλιά Κάρολο: «Η πρωθυπουργός, Μεγαλειότατε». Η ίδια προχωράει μπροστά για να δώσει το χέρι της στον Κάρολο, κάνοντας και την απαραίτητη υπόκλιση.

«Μεγαλειότατε, χαίρομαι που σας ξαναβλέπω» του λέει. Τότε ο βασιλιάς, χαμογελώντας, της απαντά: «Ώστε επέστρεψες ξανά;»

για να λάβει την απάντηση: «Είναι μεγάλη μου χαρά». Όμως, αυτό που αποδεικνύει τη… μουδιασμένη στάση του βασιλιά Καρόλου είναι τα επόμενα λόγια του, καθώς ακούγεται να λέει «Θεέ μου, ω Θεέ μου. Τέλος πάντων».

Δείτε την αντίδραση του βασιλιά Καρόλου στη συνάντηση με τη Λιζ Τρας:

Δεν είναι σαφές τι εννοούσε ο βασιλιάς Κάρολος, επειδή η Λιζ Τρας είχε την ατυχή συγκυρία να συναντήσει την βασίλισσα Ελισάβετ 2 ημέρες πριν πεθάνει η μονάρχης ενώ παράλληλα η θητεία της στον πρωθυπουργικό θώκο περνάει από χίλια κύματα, καθώς αντιμετωπίζει μια μεγάλη πολιτική και οικονομική κρίση σε όλη τη Βρετανία.

To άρθρο «Μουδιασμένος» ο βασιλιάς Κάρολος όταν συνάντησε τη Λιζ Τρας - «Ω Θεέ μου, επέστρεψες ξανά;» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα