Μολδαβία – Ελλάδα 0-2 LIVE: Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο!

22:48 15/11/2020 - Πηγή: NewsIt

H Εθνική Ελλάδας δίνει τον πρώτο “τελικό” της για την άνοδο από τον τρίτο όμιλο της League C του Nations League, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τη Μολδαβία.

Η Ελλάδα αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με το Κόσοβο στην προηγούμενη αγωνιστική κι έτσι πλέον “καίγεται” για βαθμούς, αφού έμεινε στο -2 από τη Σλοβενία,

την οποία και υποδέχεται την ερχόμενη Τετάρτη (18/11) για μία “μάχη” πρώτης θέσης στον όμιλο.

Παρακολουθήστε LIVE το Μολδαβία – Ελλάδα από το Newsit.gr

 

 

Στόχος της ελληνικής ομάδας είναι η πρώτη θέση με την ολοκλήρωση των ομίλων, καθώς αυτό θα σημάνει προαγωγή στη League B με όσα αυτό συνεπάγεται για τα rankings σε FIFA και UEFA.

Ως προς το… παρελθόν των δύο αντίπαλων, η ελληνική ομάδα μετρά πέντε νίκες και μια ισοπαλία στις συνολικά έξι αναμετρήσεις με τους Μολδαβούς, ενώ ο απολογισμός στα τέρματα είναι 11-2 υπέρ της Εθνικής.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο 36χρονος Κροάτης Φραν Γιόβιτς, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ράντιτς και Βούτσκοβιτς. Ο Γιόβιτς είχε διευθύνει τον αγώνα Εθνικής Ελπίδων με την Αγγλία στις 23 Μαρτίου 2019, στο οποίο η ελληνική ομάδα είχε νικήσει με 2-1.

Αγωνιστικά, οι Μανώλης Σιώπης και Γιώργος Μασούρας έκαναν ατομικά προγράμματα στην προπόνηση της Παρασκευής. Εκτός σε σχέση με τις αρχικές κλήσεις για τον φιλικό με την Κύπρο και τα παιχνίδια με Μολδαβία, Σλοβενία έχουν τεθεί (λόγω κορονοϊού) οι Μπακάκης, Γιαννούλης, Μάνταλος, Σβάρνας, ενώ προστέθηκε ο Χατζηγιοβάνης.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της αποστολής είναι οι, Μπάρκας, Βλαχοδήμος, Διούδης, Μιχαηλίδης, Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Μασούρας, Τζόλης, Ρότα, Μαυρίας, Λαμπρόπουλος, Πέλκας, Τζαβέλλας, Σιώπης, Τσιμίκας, Ζέκα, Μπακασέτας, Κυριακόπουλος, Παυλίδης, Κουλούρης, Γιακουμάκης, Χατζηδιάκος, Λημνιός.

Η βαθμολογία στον 3ο όμιλο

1. Σλοβενία 10 (6-0)

2. Ελλάδα 8 (4-1)

3. Κόσοβο 2 (2-4)

4. Μολδαβία 1 (1-8)

Η επόμενη αγωνιστική (18/11)

Ελλάδα – Σλοβενία (21.45)

Κόσοβο – Μολδαβία (21.45)

To άρθρο Μολδαβία – Ελλάδα 0-2 LIVE: Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα