Μητσοτάκης για τρομοκρατική επίθεση στη Γαλλία: Βαθιά σοκαρισμένος – Tweet στα γαλλικά

15:29 29/10/2020 - Πηγή: NewsIt

Σοκαρισμένος βαθιά από την τρομοκρατική επίθεση στη Νίκαια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε (στα γαλλικά) την αλληλεγγύη του στη Γαλλία.

Η Γαλλία έγινε ξανά στόχος φανατικών και δυο επιθέσεις (στην Αβινιόν η δεύτερη) έγιναν σήμερα (29.10.2020), με τρεις νεκρούς στη Νίκαια.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε tweet που έκανε στα γαλλικά, εξέφρασε την αλληλεγγύη της Ελλάδας.

Click4more Γαλλία: Μόλις 25 ετών ο δράστης του μακελειού στη Νίκαια! Τα λόγια ενός εκ των τριών θυμάτων πριν ξεψυχήσει

«Βαθιά σοκαρισμένος από την τρομοκρατική επίθεση στη Νίκαια. Πλήρης αλληλεγγύη με τη Γαλλία. Είμαστε ενωμένοι» έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Profondément choqué par l’ attaque terroriste de #Nice. Pleine solidarité envers la France. Nous sommes unis.

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) October 29, 2020

 

Μήνυμα υπέρ της Γαλλίας και από το υπουργείο Εξωτερικών, που μέσω twitter εξέφρασε αποτροπιασμό για την ειδεχθή επίθεση στη Νίκαια.

«Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για την ειδεχθή επίθεση στη Νίκαια. Εκφράζουμε ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και την αμέριστη αλληλεγγύη μας στον λαό και την κυβέρνηση της Γαλλίας. Είμαστε ενωμένοι ενάντια στη βία και το μίσος» τόσο στα ελληνικά όσο και στα γαλλικά.

Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για την ειδεχθή επίθεση στη Νίκαια. Εκφράζουμε ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων & την αμέριστη αλληλεγγύη μας στο λαό & την κυβέρνηση της Γαλλίας. Είμαστε ενωμένοι ενάντια στη βία & το μίσος@FranceenGrece https://t.co/40k2JubMXS

— Υπουργείο Εξωτερικών (@GreeceMFA) October 29, 2020

To άρθρο Μητσοτάκης για τρομοκρατική επίθεση στη Γαλλία: Βαθιά σοκαρισμένος – Tweet στα γαλλικά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μητσοτάκης, Γαλλία, Βαθιά, – Tweet,mitsotakis, gallia, vathia, – Tweet