Μήνυμα της ΑΕΚ σε Χιμένεθ: «Manolo, vamos fuerte» (pic)

16:55 15/1/2021 - Πηγή: NewsIt

Ο Μανόλο Χιμένεθ επέστρεψε στην ΑΕΚ για την τέταρτη θητεία του στον πάγκο της ομάδας και το ξεκίνημά του είναι ιδανικό, αφού η ομάδα έκανε τρεις συνεχόμενες νίκες και βρέθηκε ήδη στη δεύτερη θέση της Superleague, μειώνοντας τη διαφορά από την κορυφή στους 9 βαθμούς.

Ο Ισπανός προπονητής έγραψε ιστορία μάλιστα στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον Άρη, αφού συμπλήρωσε 100 αγώνες ως τεχνικός της Ένωσης.

ΑΕΚ: Ο Χιμένεθ

τα έχει 100

Το γεγονός υπογράμμισε και η ίδια η ΠΑΕ ΑΕΚ με μία ξεχωριστή ανάρτηση στα social media, όπου έγραψε και στα ισπανικά “Μανόλο πάμε δυνατά!”

Η ανάρτηση της ΑΕΚ για Χιμένεθ

“100 αγώνες πρωταθλήματος στον κιτρινόμαυρο πάγκο σε έξι αγωνιστικές σεζόν συμπλήρωσε κόντρα στον Άρη ο Μανόλο Χιμένεθ. Στον αγώνα της Κυριακής θα ξεπεράσει τον Φάντροκ, ενώ θα συμπληρώσει 150 αγώνες στον πάγκο της ΑΕΚ σε όλες τις διοργανώσεις! Manolo, vamos fuerte!».

100 αγώνες πρωταθλήματος στον κιτρινόμαυρο πάγκο σε έξι αγωνιστικές σεζόν συμπλήρωσε κόντρα στον Αρη ο Μανόλο Χιμένεθ. Στον αγώνα της Κυριακής θα ξεπεράσει τον Φάντροκ, ενώ θα συμπληρώσει 150 αγώνες στον πάγκο της ΑΕΚ σε ολες τις διοργανώσεις!
Manolo, vamos fuerte!

Keywords
Τυχαία Θέματα