Μίντιλαντ - ΠΑΟΚ 1-0 LIVE: Δοκάρι οι γηπεδούχοι στο φινάλε

19:28 17/2/2022 - Πηγή: NewsIt

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Μίντιλαντ στη Δανία και θέλει ένα αποτέλεσμα, που θα του δώσει τον πρώτο λόγο στη ρεβάνς της Τούμπας (19:45), για πρόκριση στους «16» του Conference League.

Με «όπλο» την εξαιρετική ψυχολογία του απ’ τις νίκες του το τελευταίο δίμηνο στις εγχώριες διοργανώσεις (12 νίκες και 2 ισοπαλίες απ’ τις 9 Δεκεμβρίου 2021 κι έπειτα), ο ΠΑΟΚ ψάχνει στην «Arena Herning» της πόλης Χέρνινγκ, κάτι… καλό και στο Europa

Conference League κόντρα στην εξαιρετική εφέτος Μίντιλαντ, στο πρώτο απ’ τα δύο παιχνίδια τους με έπαθλο το «εισιτήριο» στους «16» της διοργάνωσης.

Με σημαντικές απουσίες (ανέτοιμος ο Κούρτιτς, τραυματίας ο Μουργκ, τιμωρημένος ο Μιχαηλίδης), ο «δικέφαλος του Βορρά» αναζητά ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στους Δανούς που θα του δώσει πλεονέκτημα ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα έπειτα από μία εβδομάδα (24/02).

Στις τρεις προηγούμενες επισκέψεις του στην Δανία, ο ΠΑΟΚ είχε μία νίκη (με την Κοπεγχάγη), μία ισοπαλία (με την Μπρόντμπι) και μία ήττα (από τη Βέιλε).

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

Ένα επιπλέον κίνητρο για τους Θεσσαλονικείς αποτελούν τα σημερινά γενέθλια του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος γίνεται 53 ετών, και θα ήθελε ως… δώρο η ομάδα του να κλείσει από σήμερα θέση στην επόμενη φάση της τρίτης τη τάξει διοργάνωσης της UEFA, λίγο πριν το ντέρμπι με τον Άρη.

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Άγγλος Κρεγκ Πάουσον, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Λι Μπετς, Ίαν Χάσιν και 4ο τον Ρόμπερτ Τζόουνς.

To άρθρο Μίντιλαντ - ΠΑΟΚ 1-0 LIVE: Δοκάρι οι γηπεδούχοι στο φινάλε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μίντιλαντ - ΠΑΟΚ LIVE, Conference League,mintilant - paok LIVE, Conference League