Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς: «Βρήκα τον εαυτό μου στην ΑΕΚ – Nα είμαστε και του χρόνου όπως φέτος»

17:04 14/6/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς έκανε δηλώσεις σε μέσο της χώρας του, αναφέροντας πως έπραξε σωστά να αγωνιστεί στην ΑΕΚ, τονίζοντας παράλληλα πως η σεζόν τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο.

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς αποτέλεσε ένα από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, στην πορεία των «κιτρινόμαυρων» προς την κατάκτηση του ντάμπλ, με τον Σέρβο εξτρέμ να είναι αναμφίβολα ένα από τα σημεία αναφοράς στο ρόστερ της ομάδας.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός

σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «Herceg Sport» μίλησε μεταξύ άλλων για την φετινή σεζόν, την επιλογή του να αγωνιστεί στην χώρα μας και την ΑΕΚ, αλλά και τους στόχους του για του χρόνου.

Τα λόγια του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος τόσο με τα αποτελέσματα της ομάδας, όσο και με τις εμφανίσεις μου. Αυτή τη σεζόν σίγουρα θα τη θυμόμαστε. Η ΑΕΚ πήρε το νταμπλ στην Ελλάδα μετά από 45 χρόνια, οι πανηγυρισμοί ήταν φοβεροί καθώς οι οπαδοί το περίμεναν εδώ και πολύ καιρό.

Η σεζόν δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο. Αποδείχθηκε πως η επιλογή μου να πάω στην Ελλάδα και μετά στην ΑΕΚ ότι ήταν η σωστή. Βρήκα τον εαυτό μου σε αυτή τη χώρα και ειδικά σε αυτόν τον σύλλογο.

Δεν έχω λόγια για να περιγράψω όλα αυτά. Το μόνο που ελπίζω είναι να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό»

To άρθρο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς: «Βρήκα τον εαυτό μου στην ΑΕΚ – Nα είμαστε και του χρόνου όπως φέτος» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, Βρήκα, ΑΕΚ – Nα,migiat gkatsinovits, vrika, aek – Na