Μιχάλης Χατζηγιάννης: Το σπάνιο βίντεο με τον πατέρα του στο κτήμα του

11:19 28/5/2021 - Πηγή: NewsIt

Ο γνωστός τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης δημοσίευσε στις προσωπικές του σελίδες στα social media ένα σπάνιο βίντεο με τον πατέρα του στον “επίγειο παράδεισό του”.

Ο Μιχάλης Χατζηιάννης δημοσίευσε ένα σπάνιο βίντεο με τον πατέρα του στον “επίγειο παράδεισό του”, και δημοσίευσε τη στιγμή αυτή στα social media.

Ο γνωστός τραγουδιστής παρέα με τον πατέρα του, Γιάννη, βρέθηκε στο κτήμα που διατηρεί, και μοιράστηκε τη στιγμή με τους διαδικτυακούς

φίλους του.

Ο πατέρας του τραγουδιστή έχει δημιουργήσει έναν προσωπικό παράδεισο, όπως αναφέρει ο τγαουδιστής, και με όσα παράγει προσπαθεί να βοηθά οικογένειες που το έχουν ανάγκη.

Στο βίντεο που κοινοποίησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο πατέρας του δείχνει το κτήμα, και ψέλνει ένα απολυτίκιο!

Ο Μιχάλης έγραψε ως σχόλιο κάτω από το βίντεο που δημοσίευσε:

«Σπάνιος άνθρωπος ο πατέρας μου. Ευχή μου να κατορθώσω να του μοιάσω έστω και λίγο.

Νιώθω την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας μια ακόμα πιο σπάνια στιγμή του, μέσα σε αυτό τον προσωπικό του παράδεισο. Ένα χώρο που δημιούργησε από το μηδέν με τα ίδια του τα χέρια για να “κρύβεται” από τις φωταψίες και το θόρυβο της πόλης. Εδώ καλλιεργεί σχεδόν τα πάντα και ΟΛΑ τα προσφέρει απλόχερα σε φίλους, συγγενείς και οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Κάπως έτσι μοιράζεται μαζί μου ένα αγαπημένο του εκκλησιαστικό απολυτίκιο που τον ακολουθεί δεκαετίες ολόκληρες… Τι πιο όμορφο και ξεχωριστό από το να μοιράζεσαι… #mydad #familytime», έγραψε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης κάτω από το σπάνιο αυτό βίντεο με τον πατέρα του.

To άρθρο Μιχάλης Χατζηγιάννης: Το σπάνιο βίντεο με τον πατέρα του στο κτήμα του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα