Μια σύλληψη για το μακελειό με 4 νεκρούς στο Μέιν - Του απαγγέλθηκαν κατηγορίες

12:10 19/4/2023 - Πηγή: NewsIt

Σε μία σύλληψη προχώρησε η αστυνομία του Μέιν για το μακελειό με 4 νεκρούς την Τρίτη (18.04.2023) μετά από πυροβολισμούς στην πόλη Μπόοουντεν.

Αρχικά η αστυνομία κλήθηκε σε σπίτι στο Μέιν όπου έπεσαν απανωτοί πυροβολισμοί, και εντόπισε 4 πτώματα. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές οι ταυτότητές τους.

Λίγη ώρα αργότερα αρκετά αυτοκίνητα έγιναν στόχος πυρών στον αυτοκινητόδρομο 295 στο Γιαρμάουθ, μια πόλη περίπου 50 χιλιόμετρα νότια του Μπόουντεν. Η αστυνομία ανέφερε ότι τρεις άνθρωποι διακομίστηκαν

στο νοσοκομείο με τραύματα από σφαίρες, ένας εκ των οποίων βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο Ίτον συνελήφθη και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για τους φόνους στο Μπόουντεν. Οι αρχές θεωρούν ότι είναι ο δράστης και των πυροβολισμών εναντίον των οχημάτων, αλλά ακόμη δεν του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για το περιστατικό αυτό.

«Ένα πρόσωπο έχει συλληφθεί και τα περιστατικά συνδέονται», δήλωσε ο Ράνταλ Κίτεν της πολιτειακής αστυνομίας του Μέιν στους δημοσιογράφους.

#BREAKING: A Shooting spree leaves multiple people dead and injured

#Yarmouth | #Maine

A tragic event has occurred in Yarmouth Maine this morning resulting in multiple fatalities and injuries in two separate locations . Three people were shot while driving, and four… pic.twitter.com/FxlRriBgUY

— R A W S A L E R T S (@rawsalerts) April 18, 2023

Ωστόσο οι αρχές δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για τα περιστατικά, δεν έχουν αναφερθεί στο πιθανό κίνητρο του δράστη, ούτε σε ενδεχόμενη σύνδεση μεταξύ του δράστη και των θυμάτων.

Αργότερα σήμερα είναι προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου.

Η κυβερνήτης του Μέιν Τζάνετ Μιλς σχολίασε στο Twitter ότι είναι «σοκαρισμένη και θλιμμένη – πράξεις βίας όπως αυτές που ζήσαμε σήμερα συγκλονίζουν βαθιά την πολιτεία και τις κοινότητές μας».

To άρθρο Μια σύλληψη για το μακελειό με 4 νεκρούς στο Μέιν - Του απαγγέλθηκαν κατηγορίες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα