«Μια αξέχαστη βραδιά» - Το βίντεο του Πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον από τη συναυλία για τον Βασιλιά Κάρολο

12:46 8/5/2023 - Πηγή: NewsIt

Σαν σταρ του σινεμά είναι ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον στο βίντεο που ανέβασαν στον επίσημο λογαριασμό τους στα social media από τη συναυλία που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής (7.5.2023) προς τιμήν του Βασιλιά Καρόλου και της Βασίλισσας Καμίλα.

«Μια αξέχαστη βραδιά στη συναυλία της στέψης», έγραψε ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον στη λεζάντα του βίντεο, το οποίο παρουσιάζει μέσα σε 34 δευτερόλεπτα

όλα όσα έγιναν στη συναυλία μετά την ιστορική τελετή στέψης του Βασιλιά Καρόλου και της Βασίλισσας Καμίλα.

Ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον παρακολούθησαν τη συναυλία μαζί με τον Πρίγκιπα Τζορτζ και την Πριγκίπισσα Σάρλοτ, τα 2 από τα 3 παιδιά τους, μαζί με το νέο βασιλικό ζεύγος. Ο διάδοχος του θρόνου απηύθυνε και ομιλία προς τον πατέρα του, λέγοντας ότι «είμαστε όλοι περήφανοι για σένα».

Δείτε το βίντεο του Πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον:

A night to remember at the #CoronationConcert pic.twitter.com/tCqBqn2cp0

— The Prince and Princess of Wales (@KensingtonRoyal) May 8, 2023

Οι Πρίγκιπες της Ουαλίας «έκλεψαν» και πάλι τις εντυπώσεις με την Κέιτ Μίντλετον να είναι απαστράπτουσα στα κόκκινα ρούχα της και τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ να συγκινεί με την ομιλία του.

To άρθρο «Μια αξέχαστη βραδιά» - Το βίντεο του Πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον από τη συναυλία για τον Βασιλιά Κάρολο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μια, Πρίγκιπα Γουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον, Βασιλιά Κάρολο,mia, prigkipa gouiliam, keit mintleton, vasilia karolo