«Μη με ψάξεις στο Μπουένος Άιρες»

19:25 23/2/2022 - Πηγή: NewsIt

Το ερωτικό μυθιστόρημα με τίτλο «Μη με ψάξεις στο Μπουένος Άιρες» δημιουργήθηκε από τον στιχουργό και συγγραφέα Γιώργο Κλεφτογιώργο, για να ταράξει τα νερά της Ελλάδας. «Μαγικός ρεαλισμός και χιούμορ. Αυτά είναι τα δύο στοιχεία με τα οποία σε γεμίζει αυτό το βιβλίο» αναφέρει στο newsit.gr, ο δημιουργός του επιτυχημένου συγγράμματος, το οποίο αποτελεί το τρίτο του κατά σειρά βιβλίο.

Μετά το βιβλίο «Κράτησε κανένας για ταξί;» και τα αγαπημένα

τραγούδια γραμμένα στο χαρτί, με τίτλο «Τι χρώματα να βάλω στη φωνή μου;», το μυθιστόρημα «Μη με ψάξεις στο Μπουένος Άιρες» κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο από τις εκδόσεις Καστανιώτη και αγαπήθηκε αμέσως, καθώς ήδη κατέχει την πρώτη θέση στην προτίμηση των αναγνωστών.

Ο συγγραφέας, μιλώντας στο newsit.gr, μυεί όλους τους αναγνώστες βαθιά στην ιστορία και στο κεντρικό θέμα του βιβλίου. «Ένας μεγάλος έρωτας ξεκινάει από την Ελλάδα και φτάνει μέχρι την Παταγονία. Είναι ένα πολύ ερωτικό βιβλίο, με σεβασμό στην γυναίκα και απ’ό,τι μου λένε αναγνώστες όλα τα κεφάλαια του βιβλίου κυλάνε πολύ ευχάριστα».

Όλα ξεκινούν στην ανατολή του 21ου αιώνα, με κεντρικά πρόσωπα τον Αλέξανδρο και την Δανάη. «Ο παθιασμένος έρωτας και το ανατρεπτικό χιούμορ πρωταγωνιστούν» σύμφωνα με τον καταξιωμένο συγγραφέα, την ώρα που ο ερωτευμένος ήρωας του βιβλίου καλείται να σεβαστεί το αίτημα της αγαπημένης τους. Θα καταφέρει, ωστόσο, να την υπακούσει και να μην την ακολουθήσει στην άλλη άκρη της γης; Μέχρι που θα φτάσει ο έρωτάς του για εκείνη; Θα καταφέρει να αντέξει στις νέες συνθήκες, αναγκασμένος να υποστεί στερήσεις και ταπεινώσεις μέχρι να κερδίσει τον έρωτα της ζωής του; Θα αντέξει μέσα στις φλόγες και στα πάθη της Λατινικής Αμερικής χωρίς να καεί;

To άρθρο «Μη με ψάξεις στο Μπουένος Άιρες» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα