Μεταξουργείο: Αυτός είναι ο οίκος ανοχής που εξέδιδαν την 28χρονη

13:02 20/4/2022 - Πηγή: NewsIt

Την απόλυτη φρίκη έζησε μια 28χρονη, όταν απαντώντας σε αγγελία για εργασία έπεσε θύμα τριών ανδρών που την φυλάκισαν σε σπίτι στο Μεταξουργείο και την εξέδιδαν δια της βίας.

Το newsit.gr εντόπισε το σπίτι η 28χρονη έζησε τον εφιάλτη επί δύο χρόνια. Σε αυτό το κολαστήριο στο Μεταξουργείο η γυναίκα αναγκαζόταν να εκδίδεται σε 30 άνδρες την ημέρα! Οι τρεις μαστροποί την κρατούσαν αιχμάλωτη, την εξέδιδαν, έπαιρναν όλα της τα λεφτά,

ενώ της είχαν αρπάξει την ταυτότητα και το κινητό της.

Όλα ξεκίνησαν πριν 2 χρόνια όταν ένας 28χρονος παρέσυρε με δόλιο τρόπο μέσω social media την 28χρονη, όταν απάντησε σε αγγελία για μια θέση εργασίας σε καφετέρια.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν τρεις άνδρες ένας Έλληνας 61 ετών και δυο Αλβανοί 28 και 40 ετών. Μάλιστα, οι τρεις άνδρες χτυπούσαν ακόμα και με αλυσίδες την 28χρονη Ελληνίδα, όποτε τολμούσε να φέρει αντίρρηση.

Οι μαστροποί ανάγκαζαν την άτυχη γυναίκα να δέχεται 30 «πελάτες» την ημέρα, έπαιρναν ο καθένας τους από 10 ευρώ και η κοπέλα τίποτα! Μέχρι που κάποια στιγμή κατάφερε να ξεφύγει και να ζητήσει βοήθεια από μια μη κυβερνητική οργάνωση.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης, Αναστασία Σταματοπούλου

To άρθρο Μεταξουργείο: Αυτός είναι ο οίκος ανοχής που εξέδιδαν την 28χρονη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα