Μέσι: «Να παίξουμε αλλά μη μας χωρίζετε από τις οικογένειες μας»

09:36 15/5/2020 - Πηγή: NewsIt

Η επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων φέρνει συγκεκριμένα ιατρικά πρωτόκολλα που πρέπει να ακολουθηθούν από τις ομάδες και τους παίκτες. Ο Λιονέλ Μέσι δεν έκρυψε την επιθυμία να παίξει ξανά μπαλίτσα, αλλά σημείωσε πως δεν… εγκρίνει το ενδεχόμενο να μείνει μακριά από την οικογένειά του.

Τους προβληματισμούς του για το γεγονός πως μπορεί να του ζητηθεί να μείνει για κάποιο διάστημα χωριστά από τη σύζυγο και τους τρεις γιους του, για χάρη της Μπαρτσελόνα εξέφρασε ο Λιονέλ Μέσι. Μπορεί να δηλώνει ανυπόμονος για να επιστρέψει στη δράση,

αλλά το ενδεχόμενο της συγκεκριμένης απομόνωσης δεν αρέσει καθόλου στον επιθετικό των Καταλανών.

«Προσωπικά ανυπομονώ να παίξουμε ξανά. Γνωρίζουμε ότι όλα θα είναι περίεργα, χωρίς θεατές στο γήπεδο. Είναι κάτι που είχε συμβεί ξανά κάποτε και μου φαινόταν πολύ παράξενο. Επίσης είναι και το θέμα των συγκεντρώσεων με την ομάδα στο ξενοδοχείο. Είναι πραγματικά κάτι δεν θα θέλαμε. Δεν μας αρέσει να χωριστούμε από τις οικογένειές μας και πρέπει να δούμε πώς είναι τελικά», εξήγησε ο Μέσι στην «Mundodeportivo».

«Ο κίνδυνος μετάδοσης είναι παντού, όταν φεύγεις από το σπίτι ο κίνδυνος υπάρχει ήδη, επομένως νομίζω ότι δεν χρειάζεται να το σκεφτείς πάρα πολύ γιατί αν δεν μπορείς να το κάνεις δεν θέλεις να πας πουθενά.

Ωστόσο, καταλαβαίνουμε επίσης ότι είναι σημαντικό να συμμορφωνόμαστε με τα πρωτόκολλα και να λαμβάνουμε τα μέγιστα μέτρα πρόληψης. Η επιστροφή στην προπόνηση είναι ένα πρώτο βήμα, αλλά δεν πρέπει να χαλαρώνουμε μας και πρέπει να συνεχίσουμε να λαμβάνουμε όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις και να περιμένουμε ότι πρέπει να αρχίσουμε να παίζουμε τα παιχνίδια, αλλά πίσω από κλειστές πόρτες, χωρίς θεατές», πρόσθεσε.

To άρθρο Μέσι: «Να παίξουμε αλλά μη μας χωρίζετε από τις οικογένειες μας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα