Μενίδι: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της έκρηξης – Καταγράφηκε ο εκκωφαντικός ήχος

14:14 3/6/2022 - Πηγή: NewsIt

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας που έχει καταγράψει τον εκκωφαντικό θόρυβο από την στιγμή της ισχυρής έκρηξης που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (03.06.2022) στο Μενίδι φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.

Η ισχυρότατη έκρηξη κατέστρεψε ολοσχερώς το παλιό ξυλουργείο στο Μενίδι, προκάλεσε ζημιές σε κοντινά σπίτια

και αυτοκίνητα και αποκάλυψε πως στο… υπόγειό του «έκρυβε» ένα βαν με λαθραία τσιγάρα, κάτι που ενισχύει την εκτίμηση πως πρόκειται για επίθεση.

Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν 04:33 και όπως δείχνει η κάμερα ασφαλείας, όλα φαίνονταν ήρεμα στην γειτονιά. Ξαφνικά ακούγεται ο δυνατός θόρυβος από την έκρηξη. Από το ωστικό κύμα, παρατηρείται η κίνηση της κάμερας, ενώ ακούγονται ήχοι από τζάμια να σπάνε σε σπίτια και αυτοκίνητα, καθώς και οι συναγερμοί να ηχούν μανιασμένα!

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο

Η ισχυρότατη έκρηξη στο παλιό ξυλουργείο δεν άφησε όρθιο… τίποτα στο χώρο. Από την ισχύ της άνοιξε τρύπα στο πάτωμα, κομμάτια τσιμέντου εκτοξεύτηκαν πολλά μέτρα μακριά, ακόμη και μια μονάδα από κλιματιστικό βρέθηκε σε απόσταση!

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται σχεδόν από την πρώτη στιγμή και ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας στην περιοχή. Έχει καταγράψει τη στιγμή που μια μηχανή μικρού κυβισμού, με δυο επιβαίνοντες, πλησιάζει το ξυλουργείο και λίγα δευτερόλεπτα μετά σημειώνεται η μεγάλη έκρηξη που προκάλεσε τρόμο και πανικό στη γειτονιά του Μενιδίου!

Αναστασία Σταματοπούλου

To άρθρο Μενίδι: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της έκρηξης – Καταγράφηκε ο εκκωφαντικός ήχος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα