Μελίνα Ασλανίδου: Η νέα εκπομπή δεν έχει να κάνει με την ιδέα της κυρίας Καμπάκογλου, την οποία σέβομαι

22:51 15/9/2023 - Πηγή: NewsIt

“Έχω πάει κι εγώ στην εκπομπή που είχαν μαζί με τον Χρήστο Νικολόπουλο” τόνισε η Μελίνα Ασλανίδου.

Σε ρόλο παρουσιάστριας θα βρεθεί προσεχώς η Μελίνα Ασλανίδου, στο πλευρό του Χρήστου Νικολόπουλου, σε νέα εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για αυτό στις κάμερες και τους δημοσιογράφους που την συνάντησαν στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα,

λίγο πριν ανέβει στη σκηνή των Music Events Live της 87ης ΔΕΘ, η τραγουδίστρια τόνισε πως «έχω πολύ μεγάλη χαρά και είναι πολύ μεγάλη τιμή, γιατί θα είμαστε μαζί με τον Χρήστο Νικολόπουλο, τη Λίνα Νικολακοπούλου και τον Κώστα Μπαλαχούτη στην ΕΡΤ1 σε μία άκρως μουσική εκπομπή και μάλιστα για τη μεγάλη μου αγάπη: το λαϊκό τραγούδι».

«Θα εντρυφήσουμε μέσα στο λαϊκό τραγούδι και θεωρώ ότι θα είναι μία πολύ όμορφη στιγμή αυτή. Θα κάνουμε πολλές εκπομπές, ξεκινάμε σιγά-σιγά και τα γυρίσματα».

Σε ερώτηση σχετικά με τη διαμάχη ανάμεσα στην Αθηνά Καμπάκογλου και τη διοίκηση της ΕΡΤ, η Μελίνα Ασλανίδου διευκρίνισε: «Δεν έχει να κάνει με την ίδια εκπομπή. Είναι σε άλλο κανάλι κατ’ αρχάς, έχει και άλλο τίτλο. Θα είναι τελείως διαφορετικό. Δεν έχει να κάνει με την ιδέα της κυρίας Καμπάκογλου, την οποία σέβομαι, εκτιμώ και αγαπώ.

 

Έχω πάει κι εγώ στην εκπομπή που είχαν μαζί με τον Χρήστο (Νικολόπουλο)».

To άρθρο Μελίνα Ασλανίδου: Η νέα εκπομπή δεν έχει να κάνει με την ιδέα της κυρίας Καμπάκογλου, την οποία σέβομαι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μελίνα Ασλανίδου, Καμπάκογλου,melina aslanidou, kabakoglou