Μέγκαν Μαρκλ: Φορούσε μικρόφωνο στην κοινή εμφάνιση με Κέιτ και Γουίλιαμ;

11:22 14/9/2022 - Πηγή: NewsIt

Μια τρελή θεωρία κυκλοφόρησε στο Twitter και αναφέρει ότι η Μέγκαν Μαρκλ φορούσε μικρόφωνο κάτω από το φόρεμά της, στην επίσκεψή της στο Κάστρο του Ουίνδσορ. «Αυτό είναι τρελό και στην πραγματικότητα βλάπτει την ίδια. Φυσικά, δεν φορούσε μικρόφωνο», απαντούν πηγές από το περιβάλλον της.

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι είχαν έρθει μαζί με τον Πρίγκιπα και την Πριγκίπισσα της Ουαλίας στο Κάστρο του Ουίνδσορ για να χαιρετίσουν τους πενθούντες

που απέτισαν τα σέβη τους στη βασίλισσα το Σάββατο, όταν ξέσπασε η τρελή θεωρία για το μικρόφωνο στο Twitter

Μια ορθογώνια τσάκιση στη μέση του μαύρου φορέματος της Μέγκαν Μαρκλ έκανε πολλούς επικριτές να υποθέσουν ότι φορούσε μικρόφωνο. «Τι κρύβει η Μέγκαν κάτω από το φόρεμά της;» έγραψε κάποιος στο Twitter.

Άλλοι αναρωτήθηκαν αν ηχογραφούσε τη στιγμή για το επερχόμενο ντοκιμαντέρ της στο Netflix. «Φοράει η Μέγκαν Μαρκλ μικρόφωνο για να χρησιμοποιήσει τον θάνατο της Βασίλισσας για το ριάλιτι σόου της στο Netflix;» έγραψε άλλος χρήστης.

Οι υποστηρικτές της από την πλευρά τους, αμφισβήτησαν τους «τρελούς» ισχυρισμούς, εξηγώντας ότι μπορεί να ήταν μια ιατρική συσκευή.

Υπενθυμίζεται ότι η Μέγκαν Μαρκλ δεν έχει ακόμη εκδώσει δήλωση σχετικά με τον θάνατο της Βασίλισσας.

 

To άρθρο Μέγκαν Μαρκλ: Φορούσε μικρόφωνο στην κοινή εμφάνιση με Κέιτ και Γουίλιαμ; δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μέγκαν Μαρκλ, Φορούσε, Κέιτ, Γουίλιαμ,megkan markl, forouse, keit, gouiliam