Μεγακλής Βιντιάδης: Στην τηλεόραση σήμερα ο ένας θέλει να φάει τον άλλο

10:35 12/11/2023 - Πηγή: NewsIt

“Ο ένας κοιτά τον άλλον με μίσος” εξηγεί, μεταξύ άλλων, ο Μεγακλής Βιντιάδης.

Στην κάμερα της εκπομπής “Δύο στις 10” και τη δημοσιογράφο Πένυ Καβέτσου παραχώρησε συνέντευξη ο Μεγακλής Βιντιάδης όπου και αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην τηλεοπτική πραγματικότητα και τις εντάσεις που δημιουργούνται συχνά πυκνά σε αυτήν.

«Έχω κάνει στα ιδιωτικά κανάλια το Fame Story, το Wall, το Big brother. Τότε έρχονταν οι

ξένοι και μας έδειχναν το concept. Αυτά όλα τώρα δεν γίνονται γιατί είναι όλοι ξερόλες. Δεν αποδέχονται κάποιον να τους δείξει πως γίνεται».

«Στην τηλεόραση σήμερα ο ένας θέλει να φάει τον άλλον. Ο ένας κοιτά τον άλλον με μίσος. Είσαι θεός, είσαι θεά κι από μέσα τους είναι πως θα σε εξοντώσω» υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο έμπειρος σκηνοθέτης.

«Δεν μου αρέσει που παρουσιαστές προκαλούν θέματα για να σχολιάζονται, πιστεύοντας ότι αυτό κάνει νούμερα. Δεν κάνει νούμερα, αλλά νούμερα γίνονται οι ίδιοι.

Ας πούμε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος είναι ένα έξυπνο άτομο, πέφτει στην τρικλοποδιά του να προκαλεί χωρίς λόγο γιατί πιστεύει ότι κρατάει αριθμούς.

Θα ήθελα ο Ανδρέας Μικρούτσικος να μην ήταν σε αυτό το πάνελ που βλέπω σήμερα, αλλά να είχε μια δική του εκπομπή άλλου επιπέδου» πρόσθεσε ακόμα ο Μεγακλής Βιντιάδης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στην ΕΡΤ.

 

To άρθρο Μεγακλής Βιντιάδης: Στην τηλεόραση σήμερα ο ένας θέλει να φάει τον άλλο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μεγακλής Βιντιάδης,megaklis vintiadis