Με τον κόσμο στο πλευρό του ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Χαρτς στο Εδιμβούργο

16:49 21/8/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί στο Εδιμβούργο απέναντι στην Χαρτς, έχοντας τον κόσμο του στο πλευρό του, με αρκετούς φίλους των «ασπρόμαυρων» να ετοιμάζονται να ταξιδέψουν στην Σκωτία για την αναμέτρηση.

Συγκεκριμένα στο «Τάινκαστλ Παρκ» του Εδιμβούργου, έδρα της Χαρτς, η ομάδα του ΠΑΟΚ θα έχει και δικούς του φιλάθλους στον αγώνα, οι οποίοι θα επιδιώξουν να εμψυχώσουν τους ποδοσφαιριστές

του Ρασβάν Λουτσέσκου, στην προσπάθεια τους να προκριθούν στους ομίλους του Conference League.

Μάλιστα η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ με ανακοίνωση της, έκανε γνωστό στον κόσμο της ομάδας τον τρόπο που θα μπορέσει να προμηθευτεί εισητήριο για την αναμέτρηση απέναντι στην Χαρτς.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι αύριο Τρίτη (22.08) στις 09:00 θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων του εκτός έδρας αγώνα ΧαρτςΠΑΟΚ για τα Play-Offs του Uefa Europa Conference League 2023-24 που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (24.08, 19:45, τοπική ώρα) στο Tynecastle Park του Εδιμβούργου.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξασφάλισε 1.312 εισιτήρια, τα οποία θα πωλούνται ως την Πέμπτη (24.08) στις 14:00 ώρα Σκωτίας ή μέχρι εξαντλήσεως.

Τιμές Εισιτηρίων

Θύρα Τιμή

L & M (fans tickets)

24 € / 20 £

Κανάλια Πώλησης

A. Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς ο φίλαθλος θα παραλάβει ένα επιβεβαιωτικό email της συναλλαγής & εντός μερικών ωρών ένα δεύτερο email με το εισιτήριο που θα εισέλθει στον αγώνα.

Η πώληση των εισιτηρίων θα σταματήσει την Πέμπτη 24.08.2023 14:00 (τοπική ώρα).

Τρόποι Επικοινωνίας

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310954099

Email: [email protected]».

To άρθρο Με τον κόσμο στο πλευρό του ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Χαρτς στο Εδιμβούργο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα