Με τη σημαία της Παλαιστίνης φωτίστηκε ο Λευκός Πύργος - Εικόνες από την ολονύχτια διαμαρτυρία

01:10 14/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Με τη σημαία της Παλαιστίνης φωτίστηκε ο Λευκός Πύργος. Φαναράκια στον ουρανό της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο  της ολονύχτιας διαμαρτυρίας για τη Γάζα.

Με δεκάδες φαναράκια γέμισε ο ουρανός της Θεσσαλονίκης ως μία συμβολική κίνηση, στέλνοντας φως στις ψυχές που υποφέρουν από τον πόλεμο στη Γάζα.

Φοιτητές φωταγώγησαν τον

Λευκό Πύργο με τη σημαία της Παλαιστίνης, χαιρετίζοντας τις φοιτητικές αντιπολεμικές διαδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ.

Ήδη από νωρίς οι φοιτητές άρχισαν να στήνουν τις σκηνές τους γύρω από τον Λευκό Πύργο όπου και θα διανυκτερεύσουν, στέλνοντας μήνυμα ειρήνης στη Μέση Ανατολή.

Συναυλία άρχισε με καπνογόνα στα χρώματα της Παλαιστίνης, ενώ ακολούθησε το τραγούδι του Παύλου Σιδηρόπουλου «Κάποτε θα έρθουν να σου πουν».

Η ηθοποιός Ελένη Γερασιμίδου μίλησε στους διαδηλωτές μπροστά στον Λευκό Πύργο, τονίζοντας:

«Λευτεριά στην Παλαιστίνη! Να μην σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε μέχρι να λήξει αυτό το έγκλημα».

Ανάμεσα στα αιτήματα των συγκεντρωμένων είναι, να σταματήσει ο πόλεμος στην Παλαιστίνη, να αποχωρήσουν τα ισραηλινά στρατεύματα από τη Λωρίδα της Γάζας και να αναγνωριστεί η Παλαιστίνη ως ανεξάρτητο κράτος.

φωτογραφίες: Eurokinissi

To άρθρο Με τη σημαία της Παλαιστίνης φωτίστηκε ο Λευκός Πύργος - Εικόνες από την ολονύχτια διαμαρτυρία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα