Με διακρίσεις στη σκοποβολή ο άντρας που συνελήφθη στην Κρήτη για τα όσα έκρυβε αποθήκη του

18:52 29/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Η φωτιά στην πολυκατοικία στο Ηράκλειο, έφερε στο σημείο αστυνομικούς και πυροσβέστες. Ένα 24ωρο μετά έρχονται στο φως νέα στοιχεία…

Αυτοσχέδιο εργαστήριο επισκευής πυροβόλων όπλων και γομωτηρίου φυσιγγίων εντόπισαν οι Αρχές, μετά από μικρής έκτασης έκρηξη σε υπόγειο, αποθηκευτικό χώρο

πολυκατοικίας στο Ηράκλειο, που ενοικίαζε άνδρας ο οποίος συνελήφθη. Όπως αποκαλύπτεται πρόκειται για αθλητή της σκοποβολής, με διακρίσεις μάλιστα σε πανελλήνιο επίπεδο. Ο ίδιος δίνει τις δικές του εξηγήσεις και δηλώνει πως δεν είχε αναπτύξει κάποια παράνομη δραστηριότητα.

Αντιμέτωπος με δύο κακουργήματα βρίσκεται ο 50χρονος Ηρακλειώτης που συνελήφθη με αφορμή τα όσα αποκαλύφθηκαν μετά τις αλλεπάλληλες εκρήξεις σε αποθήκη που διατηρούσε στο υπόγειο πολυκατοικίας στο Ηράκλειο, κινητοποιώντας τις Αρχές.

Ο 50χρονος, ο οποίος πήρε προθεσμία να απολογηθεί αύριο Δευτέρα 30 Οκτωβρόυ στις 12:00 το μεσημέρι ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας Ηρακλείου, κατηγορείται για εμπρησμό με ενδεχόμενο δόλο από τον οποίο θα μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο καθώς και για ιδιαιτέρως διακεκριμένη περίπτωση κατοχής υποπολυβόλων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αρνείται τα όσα του αποδίδονται περί λειτουργίας παράνομου εργαστηρίου αναγόμωσης στο υπόγειο της πολυκατοικίας και φέρεται να δίνει τις δικές του εξηγήσεις που σχετίζονται με τη δική δράση και το πάθος του για την σκοποβολή.

Εξηγήσεις που αναμένεται να εκθέσει αναλυτικά κατά την αυριανή του απολογία μαζί με την προσκόμιση διαφόρων εγγράφων.  Ο ίδιος έχει αναρίθμητες συμμετοχές αλλά και διακρίσεις στο πανελλήνιο πρωτάθλημα σταθερού στόχου στην κατηγορία ανδρών αλλά και στο αγώνισμα πρακτικής σκοποβολής στην κατηγορία standard major στο πιστόλι και open major rifle.

Όπως έχει δηλώσει «η σκοποβολή είναι τρόπος ζωής για εκείνον», είναι πλέον και εκπαιδευτής, ενώ αυτοσχεδιάζει – όπως αναφέρει και στην προσωπική του σελίδα – με δικά του συστήματα όσον αφορά στο κομμάτι της αυτοάμυνας.

Πηγή: cretalive.gr

To άρθρο Με διακρίσεις στη σκοποβολή ο άντρας που συνελήφθη στην Κρήτη για τα όσα έκρυβε αποθήκη του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Με διακρίσεις στη σκοποβολή ο άντρας που συνελήφθη για αυτοσχέδιο εργαστήριο επισκευής πυροβόλων όπλων,