Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή τοποθετεί, με τη βοήθεια του Μπόγρη, μία κάμερα στο κελί της Αυξεντίας

23:55 3/5/2023 - Πηγή: NewsIt

Συγκλονίζουν τα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA «Μαύρο Ρόδο». Όλα όσα θα δούμε την Πέμπτη 4 Μαΐου, στις 22:50.

Μαύρο ρόδο: Επεισόδιο 103 (Πέμπτη 04/05)

Η Ελισάβετ είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Η Αλεξία με τον Γεράσιμο προσπαθούν να τη συνεφέρουν. Ένας αστυνομικός εμφανίζεται στο μαγαζί του Θέμη και του ζητά να προσέλθει στο τμήμα. Ακόμα ένας αναζητά τη Θάλεια.

Η Γιάννα φεύγει με τον Σαράντο για την Τρίπολη. Δεν γνωρίζει όμως πώς το ίδιο κανονίζει

και ο Σταυρίνος με την Τασούλα. Ο Πέτρος αδημονεί να μιλήσει με την Αλεξία και να μάθει τι συμβαίνει στο μοναστήρι. Εκείνη δεν απαντά στα τηλεφωνήματά του.

Η Κασσιανή τοποθετεί, με τη βοήθεια του Μπόγρη, μία κάμερα στο κελί της Αυξεντίας. Θα έχει, έτσι, εικόνα της στιχομυθίας της με τη Φιλαρέτη, σχετικά με τα οστά του Διακοσάββα.

Η βουλευτής Ντέπυ Φλογαΐτη Ζαμάνου εμφανίζεται έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση, προσφέροντας στον Καστρινό βοήθεια. Με τι αντάλλαγμα όμως; Ο Βίκος, με το όπλο του γεμάτο σφαίρες, χτυπά το κουδούνι της Κύρας.

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Σίσσυ Τουμάση.

Σενάριο: Γιώργος Κρητικός
Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος
Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς

Εκτέλεση παραγωγής: J.K. PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA

To άρθρο Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή τοποθετεί, με τη βοήθεια του Μπόγρη, μία κάμερα στο κελί της Αυξεντίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα