Μασούτης: Πήρε το Χρυσό

15:15 27/1/2021 - Πηγή: NewsIt

Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Αυτή την ιδιαίτερη περίοδο που διανύουμε, λόγω της πανδημίας, η τεχνολογία διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη στήριξη τόσο της κοινωνίας  όσο και  της οικονομίας και ανέδειξε την αξία των έργων πληροφορικής.

Η εταιρεία Μασούτης επενδύει συνεχώς σε καινοτόμες λύσεις και έργα πληροφορικής με αποτέλεσμα να μπορεί να ανταποκριθεί άμεσα στις προκλήσεις των ημερών.

Στο πλαίσιο αυτό, ιδρύθηκε η Διεύθυνση Ψηφιακού Μετασχηματισμού,  υπό την διεύθυνση του Σάββα

Τορτοπίδη, που αξιοποιεί πλήρως τις διευθύνσεις Πληροφορικής και Μάρκετινγκ συνδυάζοντας την υψηλή τεχνογνωσία και την αποτελεσματική στρατηγική για βέλτιστα αποτελέσματα.

Ο κ. Σάββας Τορτοπίδης.

Παράλληλα, το 2020 η εταιρία Μασούτης απέσπασε την κορυφαία  διάκριση της διοργάνωσης Impact BITE Awards 2020 και αναδείχτηκε «Η πιο ψηφιακή εταιρεία της χρονιάς»  – Digitalized Company of the Year. Συγκεκριμένα, διακρίθηκε με 3 χρυσά και 2 αργυρά βραβεία στις κατηγορίες

Big Data, Ψηφιακός Μετασχηματισμός Επιχειρησιακών Διαδικασιών την κατηγορία Σύνδεση Επιχειρηματικής & ICT Στρατηγικής και αυτή του Business Intelligence & Analytics και Continuous Βusiness Ιmprovement. Και δεν είναι η πρώτη φορά. Και σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία. Η Μασούτης βρίσκεται στο δρόμο της καινοτομίας με αξιώσεις. 

To άρθρο Μασούτης: Πήρε το Χρυσό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα