Μαρσελίνιο Καριόκα: Απελευθερώθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής – Η απαγωγή από σύζυγο και τα χτυπήματα

20:39 18/12/2023 - Πηγή: NewsIt

Μικρή διάρκεια είχε η απαγωγή του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Μαρσελίνο Καριόκα. Απελευθερώθηκε ο άλλοτε παίκτης της Κορίνθιανς, έχοντας δεχθεί εμφανή χτυπήματα.

Υπόθεση απαγωγής ή… αντίποινα από απατημένο σύζυγο γυναίκας; Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση αρπαγής του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Μαρσελίνιο Καριόκα στη Βραζιλία.

Δημοσιεύματα από την Βραζιλία, ο άλλοτε παίκτης της Κορίνθιανς, απηχθή το βράδυ της Κυριακής (17/12) από την περιοχή του Σάο Πάολο, με την τοπική αστυνομία να πραγματοποιεί μεγάλη έρευνα

για τον εντοπισμό των δραστών και την απελευθέρωση του 51χρονου πρώην ποδοσφαιριστή, ο οποίος βρίσκεται πλέον σε ασφαλές περιβάλλον..

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από τα Μέσα στη Λατινική Αμερική, ο άλλοτε μεσοεπιθετικός της Βαλένθια και της Φλαμένγκο, αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο συνέβησαν όλα αυτά.

Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος ανέφερε πως την Κυριακή πήγε σε ένα πάρτι στο Σάο Πάολο, εκεί όπου έμπλεξε με μια παντρεμένη γυναίκα, χωρίς πάντως ο ίδιος να γνωρίζει την οικογενειακή της κατάσταση.

Τα πράγματα ξέφυγαν γρήγορα, με αποτέλεσμα ο σύζυγος της εν λόγω κυρίας να προχωρήσει στην απαγωγή! Σε βίντεο που εμφανίστηκε ο ίδιος ο Καριόκα -εξιστορώντας την περιπέτειά του- φαίνεται να έχει δεχθεί χτυπήματα στο πρόσωπο, έχοντας κάτω από το μάτι του ένα μεγάλο αιμάτωμα.

URGENTE! Marcelinho Carioca aparece em vídeo afirmando que se envolveu com uma mulher casada após o ‘Tardezinha’, na Neo Química Arena, e foi sequestrado pelo marido da moça.

Reprodução pic.twitter.com/yHoTzzZ8ON

— Planeta do Futebol (@futebol_info) December 18, 2023

To άρθρο Μαρσελίνιο Καριόκα: Απελευθερώθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής – Η απαγωγή από σύζυγο και τα χτυπήματα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαρσελίνιο Καριόκα, Απελευθερώθηκε,marselinio karioka, apeleftherothike