Μαρόκο: Μόλις λίγα εκατοστά από τον εγκλωβισμένο σε πηγάδι 5χρονο - Η επιχείρηση μπορεί να διαρκέσει ώρες

21:31 5/2/2022 - Πηγή: NewsIt

Με ιδιαίτερα προσεκτικά βήματα προχωρά η διάσωση του μικρού Ραγιάν, που είναι παγιδευμένος σε πηγάδι, καθώς οι διασώστες στο Μαρόκο σκάβουν κάθε εκατοστό με πάρα πολύ αργό ρυθμό για να μην κινδυνεύσει περισσότερο ο 5χρονος.

Ο μικρός Ραγιάν βρίσκεται εγκλωβισμένος σε ένα στενό πηγάδι βάθους 30 μέτρων εδώ και πέντε μέρες. Ο 5χρονος έπεσε μέσα στο πηγάδι του χωριού του σε ορεινή περιοχή του βόρειου Μαρόκου.

Μηχανικός που μίλησε στο δίκτυο 2M της κρατικής τηλεόρασης του Μαρόκου διευκρίνισε ότι είναι πιθανόν πως η προσπάθεια να διαρκέσει πολλές ώρες.

«Ογδόντα

εκατοστά μας χωρίζουν από τον Ράιαν. Τα γεωτρύπανα δουλεύουν με μεγάλη προσοχή για να αποφευχθεί το λάθος», εξήγησε νωρίτερα ο Μουνίρ Αλ Ζαζούλι προσθέτοντας ότι οι διασώστες προωθούνται 20 εκατοστά του μέτρου κάθε μία ώρα.

There’s still 40 cm to dig to arrive to the point where authorities believe the child is blocked. They’re doing 20cm per hour… authorities don’t confirmed the healthcare condition status #SaveRayan #sauvezrayan #rayanlive #rayan pic.twitter.com/V0Geqm0KCs

— Peter (@Petervandyck) February 5, 2022

Οι μαροκινοί διασώστες έχουν εισέλθει από νωρίς το απόγευμα στο τούνελ που οδηγεί στον θύλακα όπου βρίσκεται ο Ράιαν. Συνοδεύονται από ιατρική ομάδα, αλλά δεν είναι γνωστό πότε θα ξαναβγούν.

Οι διασώστες εξακολουθούν να ελπίζουν ότι θα βρουν ζωντανό το παιδί και αγνοούν σε τι κατάσταση μπορεί να βρίσκεται.

#SaveRayan https://t.co/aDqqJ3NY9K

— jati puspito (@JatiPuspito) February 5, 2022

To άρθρο Μαρόκο: Μόλις λίγα εκατοστά από τον εγκλωβισμένο σε πηγάδι 5χρονο - Η επιχείρηση μπορεί να διαρκέσει ώρες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαρόκο, Μόλις, 5χρονο -,maroko, molis, 5chrono -