Μάρω Λεονάρδου: Έγινα έξαλλη όταν μου ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, λογικό δεν είναι;

22:11 12/2/2022 - Πηγή: NewsIt

Όσα είπε η Μάρω Λεονάρδου για την εγκυμοσύνη της κόρης της σε νεαρή ηλικία.

Στο πλατό της εκπομπής “Μαμα-δες” βρέθηκε το Σάββατο η δημοσιογράφος Μάρω Λεονάρδου για να συναντήσει τη Ζωή Κρονάκη και να αναφερθεί, μεταξύ άλλων, στην εγκυμοσύνη της κόρης της σε πολύ νεαρή ηλικία.

“Εντάξει, έγινα έξαλλη όταν μου ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της. Λογικό δεν είναι; Σαφέστατα ήταν κάτι που δεν περίμενα ότι θα συμβεί παρότι γνώριζα ότι είχε σχέση με τον Λουκά, τον μπαμπά του παιδιού με τον οποίο είναι μέχρι σήμερα μαζί” δήλωσε

χαρακτηριστικά η Μάρω Λεονάρδου.

“Εντάξει, δεν είναι ότι καλύτερο μπορεί να συμβεί σε αυτή την ηλικία αλλά δόξα τον Θεό… Όχι, δόξα εμάς τους γονείς και των δύο πλευρών που τα πήγαμε όλα καλά και σήμερα ο Λουκάς και η Χριστίνα είναι μαζί, είναι 30 χρονών, ζουν μαζί και έχουν ένα παιδάκι 12 χρονών”.

“Σίγουρα δεν είναι κάτι που είναι πολύ συνηθισμένο και δεν είναι και κάτι που είναι πολύ εύκολο” συμπλήρωσε η δημοσιογράφος μιλώντας στη Ζωή Κρονάκη και την εκπομπή “Μαμα-δες” της ΕΡΤ2.

To άρθρο Μάρω Λεονάρδου: Έγινα έξαλλη όταν μου ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, λογικό δεν είναι; δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μάρω Λεονάρδου, Έγινα,maro leonardou, egina