Μάριο Χεζόνια για Παναθηναϊκό: «Το 2021 συμφώνησα με την ομάδα των ονείρων μου – Ελπίζω να σας δω ξανά σύντομα»

21:02 31/12/2021 - Πηγή: NewsIt

Ο Μάριο Χεζόνια “αποχαιρέτησε” το 2021, αποθεώνοντας για μία ακόμη φορά τον Παναθηναϊκό, χωρίς να ξεχνάει πάντως και τη νυν ομάδα του, την Ούνικς Καζάν.

Ο Κροάτης φόργουορντ έκανε μία ανάρτηση στα social media, με την οποία και αναφέρθηκε στο πέρασμά του από τους “πράσινους”, στέλνοντας μήνυμα και στα ελληνικά, για τους φίλους του Τριφυλλιού.

Η ανάρτηση του Χεζόνια

«Στα γενέθλιά μου φέτος έλαβα τα νέα

που θα άλλαζαν τη ζωή μου για πάντα. Είχα ένα τηλεφώνημα από την ομάδα των ονείρων μου από τότε που ήμουν μικρός και συμφώνησα με τον Παναθηναϊκό. Ήταν αληθινά ένα όνειρό μου που έγινε πραγματικότητα.

Στην Αθήνα, στους φίλους μου στον Παναθηναϊκό και στους καλύτερους οπαδούς στον κόσμο – Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όσα κάνατε για μένα και ελπίζω να σας δω ξανά σύντομα. Τρέλα με την πράσινη φανέλα, ΠΑΟ ΜΟΝΟ! θύρα 13.

Η Ρωσία και το Καζάν έχουν κάνει μόνο καλό σε μένα. Λατρεύω να είμαι σε αυτό το υπέροχο γκρουπ παικτών και προπονητών και η δουλειά μας φαίνεται με την βελτίωσή μας σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα. Θέλω να ευχαριστήσω την Ούνικς, τον προπονητή, το επιτελείο και όλους τους φιλάθλους για την εμπιστοσύνη τους και ελπίζω να τους ανταμείψουμε το 2022!

     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mario Hezonja (@supermariohezonja)

To άρθρο Μάριο Χεζόνια για Παναθηναϊκό: «Το 2021 συμφώνησα με την ομάδα των ονείρων μου – Ελπίζω να σας δω ξανά σύντομα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα