Μαρινάκης για τα επεισόδια στο Βόλος – Ολυμπιακός: «Καθήκον μας να προστατεύουμε τους πολλούς που θέλουν να δουν κάποιο άθλημα»

14:16 4/12/2023 - Πηγή: NewsIt

Μια ημέρα μετά τα αίσχη που έγιναν στο Βόλος – Ολυμπιακός και τα έντονα παράπονα που έγιναν από τη μεριά των “ερυθρολεύκων”, σχετικά μ την τακτική που ακολούθησαν οι δυνάμεις της αστυνομίας στο Πανθεσσαλικό, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης πήρε θέση.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης κλήθηκε να σχολιάσει την “σκληρή”

τοποθέτηση του Ολυμπιακού, μετά το επεισοδιακό ματς στην έδρα του Βόλου.

«Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία αντιπαράθεσης μεταξύ των ομάδων. Αυτό που οφείλει να κάνει η κυβέρνηση είναι να τηρείται ο νόμος. Και χθες (03.12) συλλήψεις έγιναν και προσαγωγές έγιναν και προσπάθησε να προασπίσει την ασφάλεια των πολιτών που θέλουν να πάνε στο γήπεδο να δουν έναν αγώνα.

Καθήκον μας είναι να προστατεύουμε τους πολλούς που θέλουν να δουν κάποιο άθλημα αλλά και τους κατοίκους των περιοχών» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών

Πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση έχει αναλάβει σειρά πρωτοβουλιών για την ασφάλεια των γηπέδων. «Θα συνεχίσουμε σε αυτή την κατεύθυνση χωρίς εκπτώσεις. Δεν πρόκειται από το ένα παιχνίδι στο άλλο να λυθεί ένα χρόνιο πρόβλημα. Έχουμε καθήκον να τρέχουμε πιο γρήγορα και να αντιμετωπίζουμε προβλήματα βίας. Οτιδήποτε υπάρχει και καταγγέλλεται είναι στην αρμοδιότητα των αρχών να το ελέγχει».

To άρθρο Μαρινάκης για τα επεισόδια στο Βόλος – Ολυμπιακός: «Καθήκον μας να προστατεύουμε τους πολλούς που θέλουν να δουν κάποιο άθλημα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαρινάκης, Βόλος – Ολυμπιακός, Καθήκον,marinakis, volos – olybiakos, kathikon