Μαρία Συρεγγέλα στο newsit.gr: Αρχές του 2022 οι χώροι φύλαξης παιδιών στον ιδιωτικό τομέα – Πως γνώρισα τον Μητσοτάκη

13:21 5/11/2021 - Πηγή: NewsIt

Η πανδημία έχει επισκιάσει πολλά από όσα γίνονται γύρω μας και στόχο έχουν να βελτιώσουν την καθημερινότητά μας αλλά και έχουν αναδείξει τις σκοτεινές πτυχές του ανθρώπινου είδους, όπως η έμφυλη και η ενδοοικογενειακή βία και δυστυχώς οι γυναικοκτονίες. 

Μια γυναίκα που ασχολείται εδώ και χρόνια με θέματα ισότητας των φύλων και πλέον ως υφυπουργός Εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων με αρμοδιότητα το δημογραφικό, η κα Μαρία Συρεγγέλα,

μίλησε στο newsit.gr. Η κα Συρεγγέλα περιέγραψε με ποιες δράσεις θα ανακοπεί η γήρανση του πληθυσμού, εξήγησε πως θα λειτουργήσει το πρόγραμμα «Νταντάδες της Γειτονιάς» από τις αρχές του χρόνου και ανακοίνωσε ότι σύντομα θα δοθούν οι λεπτομέρειες για ένα άλλο φιλόδοξο πρόγραμμα το οποίο θα αφορά στην δημιουργία χώρων φύλαξης παιδιών σε επιχειρήσεις στον ιδιωτικό τομέα. 

Η κα Συρεγγέλα ρωτήθηκε επίσης πως πέρασε η ίδια το διάστημα των lockdown ως μητέρα δυο παιδιών και πόσο την δυσκόλεψε στην καθημερινότητά της. Περιέγραψε το δικό της 24ωρο ως μητέρα και εργαζόμενη και μάλιστα σε κυβερνητική θέση αλλά και πως γνώρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη το μακρινό πλέον 2004.

To άρθρο Μαρία Συρεγγέλα στο newsit.gr: Αρχές του 2022 οι χώροι φύλαξης παιδιών στον ιδιωτικό τομέα – Πως γνώρισα τον Μητσοτάκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα