Μαρία Σάκκαρη: Πάει στο Πεκίνο μετά το Τόκιο – Η κλήρωση της διοργάνωσης

14:18 29/9/2023 - Πηγή: NewsIt

Ανήμερα της πρόκρισής της στα ημιτελικά στο Τόκιο, όπου θα βρει στον δρόμο της το Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης, Τζέσικα Πεγκούλα), η Μαρία Σάκκαρη, έμαθε την αντίπαλό της στο China Open, στο Πεκίνο, όπου θα ταξιδέψει αμέσως μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεών της στην Ιαπωνία, για να λάβει μέρος στο τελευταίο 1000άρι της χρονιάς (30/9-8/10).

Η Μαρία Σάκκαρη εξασφάλισε

performance bye λόγω της πορείας της στο Τόκιο, κάτι που σημαίνει πως προκρίνεται στον 2ο γύρο άνευ αγώνα στον 1ο. Η Σάκκαρη θα περιμένει να μάθει ποια εκ των Φρουχβίρτοβα και Ρους θα είναι η νικήτρια στη μεταξύ τους αναμέτρηση, η οποία θα είναι και η δική της αντίπαλος στον 2ο γύρο.

H Μαρία Σάκκαρη Σάκκαρη έχει κληρωθεί στην κάτω πλευρά του ταμπλό. Στη φάση των «16», υψηλές είναι οι πιθανότητες να βρει στον δρόμο της την Ντάρια Κασάτκινα. Στα προημιτελικά η πιθανότερη αντίπαλος είναι η Κόκο Γκοφ, νικήτρια του φετινού US Open.

Στα ημιτελικά η Ίγκα Σβιόντεκ φαίνεται πως θα είναι η αντίπαλός της. Επικεφαλής του ταμπλό είναι η Αρίνα Σαμπαλένκα, που έχει στην πλευρά της τις Τζέσικα Πεγκούλα, Έλενα Ριμπάκινα και Ονς Ζαμπέρ.

Πιθανοί προημιτελικοί (με βάση το ranking)

Σαμπαλένκα – Ριμπάκινα

Πεγκούλα – Ζαμπέρ

Σάκκαρη – Γκοφ

Βοντρούσοβα – Σβιόντεκ

Draw of last WTA 1000 tournament of the season is out!!! Who will clinch the title in Beijing#2023ChinaOpen pic.twitter.com/6XZ17YW3G6

China Open (@ChinaOpen) September 29, 2023

To άρθρο Μαρία Σάκκαρη: Πάει στο Πεκίνο μετά το Τόκιο – Η κλήρωση της διοργάνωσης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαρία Σάκκαρη, Πεκίνο, Τόκιο –,maria sakkari, pekino, tokio –