Σάκκαρη - Μπαντόσα 0-1 LIVE: Μπρέικ στο μπρέικ και με την... πλάτη στον τοίχο η Μαρία!

22:06 13/11/2021 - Πηγή: NewsIt

Η Μαρία Σάκκαρη αντιμετωπίζει την Πάουλα Μπαντόσα στο δεύτερο παιχνίδι της στο WTA Finals και με νίκη θα έχει την ευκαιρία να “κλειδώσει” τη θέση της στα ημιτελικά του τουρνουά.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, Νο 6 της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε στην πρεμιέρα της Ίγκα Σφιόντεκ (No9), ενώ η φορμαρισμένη Ισπανίδα (Νο10) “διέλυσε” με τη σειρά της τη Νο2 αθλήτρια του κόσμου (και Νο1 στο ταμπλό), Αρίνα Σαμπαλένκα.

Παρακολουθήστε LIVE το Σάκκαρη – Μπαντόσα από το Newsit.gr

Η Μαρία Σάκκαρη θα επιχειρήσει να κάνει το 2-0 στον όμιλο της και να πάρει την πρόκριση στους ημιτελικούς, στην «παρθενική» της παρουσία στη διοργάνωση, όπου συμμετέχουν οι κορυφαίες αθλήτριες του tour μέσα στο 2021.

Εφόσον νικήσει την Μπαντόσα, η Σπαρτιάτισσα θα εξασφαλίσει την παρουσία της στην τετράδα, ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα πάρει και την πρωτιά του ομίλου, κάτι που θα της δώσει πλεονέκτημα στην επόμενη φάση.

Οι δύο αθλήτριες θα βρεθούν πάντως αντιμέτωπες για πρώτη φορά στην καριέρα τους, με τη μεταξύ τους αναμέτρηση να συγκεντρώνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

To άρθρο Σάκκαρη - Μπαντόσα 0-1 LIVE: Μπρέικ στο μπρέικ και με την... πλάτη στον τοίχο η Μαρία! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαρία Σάκκαρη – Πάουλα Μπαντόσα LIVE, WTA Finals,maria sakkari – paoula bantosa LIVE, WTA Finals