Μαρία Σάκκαρη – Ιρίνα Μπέγκου 2-1: Ανατροπή και πρώτος ημιτελικός στο Madrid Open

00:02 3/5/2023 - Πηγή: NewsIt

Στον 6ο ημιτελικό της καριέρας της σε 100άρι τουρνουά της WTA και πρώτο στο Madrid Open προκρίθηκε η Μαρία Σάκκαρη. Έστω και με δυσκολία, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια “λύγισε” την αντίσταση της Ιρίνα Καμέλια Μπέγκου με ανατροπή (2-1) και πέρασε στους “4” του τουρνουά. Επόμενη αντίπαλος, η Σαμπαλένκα.

Είχε τα ψυχικά αποθέματα και έφτασε στην ανατροπή και την πρόκριση μετά από αγώνα που κράτησε 2 ώρες και 55 λεπτά! Η Μαρία Σάκκαρη έκανε ένα εκπληκτικό προημιτελικό

στο Madrid Open, νίκησε την Ιρίνα Καμέλια Μπέγκου με 2-1 σετ (6-7, 6-4, 6-2) και πέρασε για πρώτη φορά στους “4” του τουρνουά.

Σάκκαρη και Μπέγκου δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το σερβίς τους στο πρώτο σετ. Είχαμε συνολικά έξι break με τις δυο τενίστριες να φτάνουν στο 6-6 και στο τάι μπρέικ. Μετά από “μάχη” 1 ώρας και 16 λεπτών, το πρώτο σετ κρίθηκε, με την Ρουμάνα τενίστρια να το κατακτάει, κερδίζοντας το τάι μπρέικ με 7-3.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε μια ακόμα πιο δυναμική εμφάνιση στο δεύτερο σετ και ισοφάρισε σε 1-1, καθώς κράτησε το σερβίς της κι έφτασε στο 6-4, μετά από 44 λεπτά.

Mε την ψυχολογία στα ύψη, η Μαρία Σάκκαρη κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της αντιπάλου της στο τρίτο σετ. Η Μπέγκου έβαλε τα δυνατά της, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να χάσει δώσει διάρκεια 54 λεπτών στο σετ και να το χάσει με 6-2.

Στα ημιτελικά του Madrid Open, η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Αρίνα Σαμπαλένκα την Πέμπτη το απόγευμα (04.05 / 17:00).

 

 

To άρθρο Μαρία Σάκκαρη – Ιρίνα Μπέγκου 2-1: Ανατροπή και πρώτος ημιτελικός στο Madrid Open δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα