Μαραντόνα: “Κατέρρευσε” η κόρη του Ντιέγκο στην αφιέρωση των παικτών της Μπόκα (video)

09:42 30/11/2020 - Πηγή: NewsIt

«Λύγισε» η κόρη του Ντιέγκο Μαραντόνα, μόλις είδε τους παίκτες της Μπόκα Τζούνιορς να σκοράρουν και να αφιερώνουν το γκολ στον θρυλικό Αργεντινό.

Η κόρη του Ντιέγκο Μαραντόνα, Ντάλμα βρέθηκε στο «Μπομπονέρα», στην αναμέτρηση της Μπόκα Τζούνιορς με τη Νιούελς Ολντ Μπόις (2-0) και… βίωσε μια συγκινητική στιγμή, λίγες ημέρες μετά το θάνατο του θρύλου του παγκοσμίου ποδοσφαίρου..

Στο 12’ της αναμέτρησης ο Έντβιν Καρδόνα

έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ο Κολομβιανός μέσος και οι συμπαίκτες του αγκαλιάστηκαν και έτρεξαν προς την πλευρά που καθόταν η Ντάλμα Μαραντόνα.

Έχοντας στο πίσω μέρος της φανέλας τους το όνομα «Μαραντόνα» οι παίκτες της Μπόκα Τζούνιορς άπλωσαν στον αγωνιστικό χώρο μια εμφάνιση του Ντιέγκο, στάθηκαν απέναντι στην Ντάλμα (βρισκόταν στο “δωμάτιο” που καθόταν κάποτε, στο πλάι του πατέρα της) και της αφιέρωσαν το γκολ χειροκροτώντας.

Εκείνη, δεν άντεξε και ξέσπασε σε λυγμούς.

Golazo de Edwin #Cardona y emotivo festejo de cara al palco de Diego. La emoción de @dalmaradona es la emoción de todos. #DiegoEterno. pic.twitter.com/XARnV5Oxms

— Xeneizados (@Xeneizados) November 29, 2020

To άρθρο Μαραντόνα: “Κατέρρευσε” η κόρη του Ντιέγκο στην αφιέρωση των παικτών της Μπόκα (video) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα