Μάρα Δαρμουσλή: Έχω κάνει πολλά λάθη στην ανατροφή του γιου μου

19:33 18/2/2023 - Πηγή: NewsIt

Από καρδιάς μίλησε η Μάρα Δαρμουσλή για την μητρότητα στην ΕΡΤ2.

Για την μητρότητα, τόσο την πρώτη όσο και την τωρινή δεύτερη φορά, μίλησε με ειλικρίνεια η Μάρα Δαρμουσλή όταν βρέθηκε καλεσμένη της Τζένης Θεωνά, το απόγευμα του Σαββάτου, στο πλατό της εκπομπής Μαμα-δες στην ΕΡΤ2.

“Σχετικά με το αίσθημα ανεπάρκειας και την μητρότητα, μου είχε πει μια πολύ ωραία ατάκα η Ρίκα Βαγιάννη. “Μην κάνεις το λάθος, αγάπη μου και μπεις σε αυτόν τον κυκεώνα

των τύψεων” και είχε δίκιο. Τα πρώτα μας παιδιά, το πρώτο δηλαδή δικό μου και το δικό της ήταν συνομήλικα.

“Άμα μπλέξεις μέσα σε αυτόν τον τυφώνα, δεν βγαίνεις ζωντανή με τίποτα από εκεί μέσα”. Αυτό που προσπαθώ είναι να μην κάνω τα λάθη του παρελθόντος.

Ας κάνω καινούργια με τον Μιχάλη για να έχω να λέω” εξομολογήθηκε αρχικά η εντυπωσιακή ηθοποιός.

“Ξέρω πολλά λάθη που έχω κάνει με τον πρώτο μου γιο, τον Άγγελο. Δεν είχα την ψυχραιμία που έχω τώρα, τα νεύρα ήταν έτσι ενώ τώρα έχω μια άλλη ψυχραιμία και παλεύω με τα δικά μου τραύματα.

Όλοι μας κουβαλάμε τραύματα ως παιδιά γιατί έχουμε τα παιδιά μέσα μας, το παιδί δηλαδή που ήμασταν. Το δικό μου παιδί έχει μεγάλες εκρήξεις θυμού, πολλή ένταση και αυτό είναι το πρώτο πράγμα που προσπαθώ να επουλώσω με καθυστέρηση στον Άγγελο που δυστυχώς είχα αρκετές εκρήξεις.

Τουλάχιστον, τώρα, προσπαθώ να μετράω αντίστροφα μέχρι το 10″.

“Κανονικά βέβαια θα έπρεπε, ίσως, να κάνω αντίστροφη μέτρηση από το 100 και όχι από το 100” πρόσθεσε, ακόμα, η Μάρα Δαρμουσλή στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Τζένης Θεωνά στη δημόσια τηλεόραση.

“Όταν είπα στον Άγγελο πολύ οικογενειακά και μια μεγάλη αγκαλιά πως θα αποκτήσει αδελφάκι, η πρώτη του αντίδραση ήταν να κοιτάξει πρώτα κάτω και μετά να με κοιτάξει με αυτό το πολύ ωραίο του χαμόγελο γεμάτο κυνικότητα λες και διαβάζεις Αρκά.

“Δεν περίμενε λίγο ακόμα να σου κάνω εγγονάκι” μου είπε”.

To άρθρο Μάρα Δαρμουσλή: Έχω κάνει πολλά λάθη στην ανατροφή του γιου μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα