Μάντσεστερ Σίτι – Ολυμπιακός 1-0 LIVE: “Σέντρα” στο δεύτερο ημίχρονο

23:05 3/11/2020 - Πηγή: NewsIt

Ο Ολυμπιακός δίνει το πιο δύσκολο από τα έξι ματς που θα δώσει συνολικά στους ομίλους του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν το φαβορί του ομίλου, Μάντσεστερ Σίτι στο «Έτιχαντ», ψάχνοντας ένα θετικό αποτέλεσμα που στο… φινάλε της φάσης των ομίλων μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Η «λαμπερή» Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα

-των εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ σε μπάτζετ- μοιάζει με «βουνό», αλλά ο Ολυμπιακός ξέρουν να διεκδικούν τις… πιθανότητες τους.

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει-για ακόμη μία φορά- στην Αγγλία, όπου τα τελευταία χρόνια έχει κάνει σπουδαία παιχνίδια στα Κύπελλα Ευρώπης, κόντρα σε Άρσεναλ, Τότεναμ και Γουλβς, πανηγυρίζοντας μία μεγαλειώδη πρόκριση επί των «κανονιλερηδων».

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει και πάλι στη διάθεση του τον Μαντί Καμαρά, που… άφησε πίσω την «περιπέτεια» του με τον κορονοϊό.

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι η πέμπτη πιο… πολύτιμη ομάδα στον κόσμο (2,688 δισεκατομμύρια ευρώ) και η πρώτη σε αξία παικτών (1,1 δισεκατομμύριο ευρώ), πίσω από Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπάγερν Μονάχου.

Ο Κάρλος ντελ Θέρο Γκράντε ήταν η επιλογή της UEFA για να διευθύνει την αναμέτρηση. Ο 44χρονος Ισπανός ρέφερι έχει βρεθεί άλλες δύο φορές στο δρόμο των «ερυθρόλευκων». Στις 8/12/2016 ήταν στο ΑΠΟΕΛ-Ολυμπιακός 2-0 για τους ομίλους του Europa League, ενώ στις 21/8/2019 «σφύριξε» στο Ολυμπιακός-Κράσνονταρ 4-0 για τα προκριματικά του Champions League.

To άρθρο Μάντσεστερ Σίτι – Ολυμπιακός 1-0 LIVE: “Σέντρα” στο δεύτερο ημίχρονο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα