Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ 2-1 LIVE: Τελευταία λεπτά στο ντέρμπι

21:45 22/8/2022 - Πηγή: NewsIt

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ ψάχνουν τη νίκη στο παραδοσιακό μεγάλο αγγλικό ντέρμπι της Premier League, που θα τους δώσει ώθηση μετά το κακό ξεκίνημα τους στη σεζόν.

Το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ ολοκληρώνει το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Premier League.

Οι γηπεδούχοι έχουν μείνει χωρίς βαθμό μετά τις ήττες από Μπράιτον (1-2) και Μπρέντφορντ (4-0), με την τελευταία συντριβή

να έχει επιφέρει μεγάλους κλυδωνισμούς στις τάξεις τους, με τους οπαδούς να τα βάζουν -για μια ακόμα φορά- με τους ιδιοκτήτες.

Από την άλλη, οι «κόκκινοι» προέρχονται από δύο σερί ισοπαλίες, κόντρα σε Φούλαμ (2-2) και Κρίσταλ Πάλας (1-1) και δεν θέλουν να επωφεληθούν της ισοπαλίας που έφερε η Μάντσεστερ Σίτι (3-3).

Να αναφέρουμε ότι το τελευταίο μεγάλο μετεγγραφικό απόκτημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Κασεμίρο, δεν θα είναι διαθέσιμος (δεν δηλώθηκε έγκαιρα). Η Λίβερπουλ έχει αρκετούς τραυματίες, ενώ δεν μπορεί να υπολογίζει και στον τιμωρημένο Νούνιες.

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

Από το 1880 μέχρι και σήμερα οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί αντιμέτωπες 206 φορές δημιουργώντας ένα μοναδικό ρεκόρ στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετράει 81 νίκες έναντι 67 της Λίβερπουλ ενώ 58 αναμετρήσεις έχουν ολοκληρωθεί ισόπαλες.

Όσον αφορά τις αναμετρήσεις των δύο κλαμπ σε επίπεδο Premier League, οι κόκκινοι διάβολοι υπερτερούν σε νίκες έχοντας κερδίσει σε 68 αναμετρήσεις έναντι 57 των «ρεντς».

To άρθρο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ 2-1 LIVE: Τελευταία λεπτά στο ντέρμπι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα