Μάκης Βορίδης: «Αχρείαστη» η ομιλία Ράμα στην Αθήνα – «Η Ελλάδα δεν έχει απολύτως τίποτα να φοβάται»

20:54 12/5/2024 - Πηγή: NewsIt

«Καταλαβαίνω ότι η πρόθεση μπορεί να ήταν ένα είδος απαντήσεως στη ΝΔ να συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια τον Φρέντι Μπελέρη…» είπε μεταξύ άλλων ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, σχολιάζοντας την ομιλία του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα, στην Αθήνα.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ, για την προεκλογική φιέστα του Έντι Ράμα στην Αθήνα,

ο Μάκης Βορίδης, παρέπεμψε μεταξύ άλλων στα λόγια του Κυριάκου Μητσοτάκη: «Ήταν αχρείαστο».

Συμπλήρωσε ωστόσο ότι τελικά, η ομιλία Ράμα, «δεν επηρέασε τίποτα. Αν κάποιον ήθελε να προκαλέσει, αναρωτιέμαι ποιον».

Απαντώντας στο γιατί δεν εμποδίστηκε η ομιλία του Αλβανού πρωθυπουργού στην Αθήνα, ο Μάκης Βορίδης τόνισε ότι «για να απαγορευτεί θα έπρεπε να υπάρξει μια αιτιολογία γιατί δεν έχουμε διακόψει τις διπλωματικές μας σχέσεις. Μόνο αν υπήρχε θέμα δημόσιας ασφάλειας»…

«Η Ελλάδα είναι αυτή τη στιγμή η χώρα που είναι αμυντικά πιο ισχυρή στα Βαλκάνια, η αρχαιότερη της ΕΕ στα Βαλκάνια. Η απαγόρευση θα έδειχνε ότι η Ελλάδα έχει κάτι να φοβάται. Η Ελλάδα δεν έχει απολύτως τίποτα να φοβάται».

Είπε μάλιστα με νόημα ότι «μπορεί στόχος του Ράμα να ήταν η απαγόρευση… Τελικά ήρθε, έκανε τη συγκέντρωση του» για να συμπληρώσει ότι «το πραγματικό ζήτημα, είναι τα δικαιώματα της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία».

To άρθρο Μάκης Βορίδης: «Αχρείαστη» η ομιλία Ράμα στην Αθήνα – «Η Ελλάδα δεν έχει απολύτως τίποτα να φοβάται» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μάκης Βορίδης, Αχρείαστη, Ράμα, Αθήνα – Η Ελλάδα,makis voridis, achreiasti, rama, athina – i ellada