Μάκης Δελαπόρτας: Η τρομακτική εμπειρία του κατά τη διάρκεια εγχείρησης

11:43 6/6/2022 - Πηγή: NewsIt

Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε τον μοναδικό Μάκη Δελαπόρτα, ο οποίος μεταξύ άλλων περιέγραψε και ένα τρομακτικό περιστατικό, όταν σε εγχείρηση τον… ξέχασαν με τα μάτια ανοιχτά!

«Στα 17 πήγα να πάρω αυτόγραφο από τη Βουγιουκλάκη, με ξεχώρισε, μου είπε να περιμένω και ότι με θέλει», αναφέρει για τη γνωριμία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και το πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με το θέατρο ο Μάκης Δελαπόρτας.

«Στο “Ρόδα τσάντα

και κοπάνα” βρήκαν στο πρόσωπό μου και καλά τον Έλληνα Κρις Άτκινς, από τη “Γαλάζια λίμνη”. Δεν είχα συνειδητοποιήσει το τι συνέβαινε.

Το ίδιο και στο “Ρετιρέ”. Αυτό που με ξεχώρισε στο “Ρετιρέ” ήταν ότι έκανα ένα αδικημένο παιδί που ήθελε να γίνει καλλιτέχνης», σημείωσε ο αγαπημένος ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας και συγγραφέας σχετικά με κάποιες από τις επιτυχίες του που σημάδεψαν την καριέρα του.

«Σα ζευγάρι δεν πρόλαβα την Αλίκη με το Δημήτρη, αλλά κάναμε μαζί ένα δίσκο με τα ντουέτα τους. Πήγα με πολύ τρακ να βρω τον Παπαμιχαήλ, έγινε με τα χίλια ζόρια ο δίσκος. Ο Παπαμιχαήλ είχε ένα θέμα, δεν μπορούσε να “φάει” ότι η Αλίκη είχε μεγαλύτερη δυναμική στο κοινό», πρόσθεσε αναφερόμενος και στο Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

«Ο πιο καλός άνθρωπος στο χώρο ήταν ο Θανάσης Βέγγος, χωρίς ίχνος κακίας και υπεροψίας.

Ο Βέγγος ήταν ο πιο ριψοκίνδυνος από όλους τους ηθοποιούς, σκαρφάλωνε σε κολόνες, κρεμόταν από πολυκατοικίες, περνούσε μέσα από τζαμαρίες. Ήθελε να είναι αληθινές οι σκηνές στις ταινίες του», είπε για τον αξέχαστο Θανάση Βέγγο.

Μιλώντας για την πιο δύσκολη στιγμή που έχει αντιμετωπίσει, ο ίδιος θυμήθηκε ένα τρομακτικό περιστατικό, όταν κατά τη διάρκεια επέμβασης τον ξέχασαν με τα μάτια ανοιχτά!

«Η πιο δύσκολη στιγμή μου ήταν οι αποχωρισμοί με τους δικούς μου ανθρώπους, αλλά και όταν πήγα να κάνω επέμβαση ρουτίνας και με άφησαν με ανοιχτά ματιά και όταν ξύπνησα δεν μπορούσα να τα κλείσω», είπε χαρακτηριστικά ο Μάκης Δελαπόρτας.

To άρθρο Μάκης Δελαπόρτας: Η τρομακτική εμπειρία του κατά τη διάρκεια εγχείρησης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα