Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός: Φοβερό πρώτο ημίχρονο με τα γκολ των Φορτούνη και Ελ Κααμπί να ισοφαρίζουν το σκορ του πρώτου αγώνα

23:04 14/3/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Σερβία, για το δεύτερο παιχνίδι των δύο ομάδων στη φάση των “16” του Conference League, με τους Πειραιώτες να ισοφαρίζουν από το πρώτο ημίχρονο το συνολικό σκορ στη “μονομαχία” με τους Ισραηλινούς.

Έχοντας ηττηθεί με 4-1 στο “Καραϊσκάκης”, ο Ολυμπιακός χρειαζόταν τουλάχιστον τρία γκολ για να αποφύγει τον αποκλεισμό στο Conference

League, αλλά τα βρήκε σε 45 λεπτά αγώνα στην ουδέτερη έδρα της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Οι Ισραηλινοί έχουν μετακομίσει στη Σερβία λόγω του πολέμου στη χώρα τους και ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε την… κρύα εξέδρα για να “παγώσει” ακόμη περισσότερο τους γηπεδούχους. Μετά το γρήγορο γκολ του Ποντένσε, ο Φορτούνης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με ωραίο τελείωμα στην αντεπίθεση και ο Ελ Κααμπί έκανε το 3-0 με κεφαλιά, για να ισοφαρίσει σε 4-4 το συνολικό σκορ ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Το γκολ του Φορτούνη για το Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός 0-2

Το γκολ του Ελ Κααμπί για το Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός 0-3

Ο Ολυμπιακός θέλει πια μόλις ένα γκολ για την απευθείας πρόκριση.

 

To άρθρο Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός: Φοβερό πρώτο ημίχρονο με τα γκολ των Φορτούνη και Ελ Κααμπί να ισοφαρίζουν το σκορ του πρώτου αγώνα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα