Μαίρη Αυγερινοπούλου: Πήρα βάρος λόγω υπερβολικής κορτιζόνης, έχω πάει κάνα δυο φορές να «φύγω»

12:02 8/4/2024 - Πηγή: NewsIt

«Η Τιτίκα Στασινόπουλου σταμάτησε στο δρόμο τον Ντάστιν Χόφμαν και του έκανα συνέντευξη», είπε η Μαίρη Αυγερινοπούλου.

Η Μαίρη Αυγερινοπούλου παραχώρησε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Νανά Παλαιτσάκη. Η δημοσιογράφος μίλησε για την απόφασή της να ακολουθήσει τη δημοσιογραφία, τις δυσκολίες, τις ένοχες της ως μητέρα και τους επαγγελματικούς της στόχους.

«Έγινα δημοσιογράφος γιατί το αποφάσισε η αδερφή μου. Έλεγε ότι συνεχώς μαθαίνω τα πάντα και ότι γράφω ωραίες εκθέσεις. Η πρώτη μου συνέντευξη ήταν

ο Θάνος Μικρούτσικος και η δεύτερη η Χαρούλα Αλεξίου στο σπίτι της. Τις εποχές που ξεκίνησα τη δημοσιογραφία, δεν ήταν τόσο fast forward. Θυμάμαι την Αλίκη Βουγιουκλάκη στην Επίδαυρο, της είχα πει να μαζέψει τα τσουλούφια της.

Η Μελίνα Μερκούρη μέχρι και στις τελευταίες της στιγμές ήταν μία σταρ. Η δημοσιογραφία των περασμένων χρόνων είχε περισσότερη λάμψη, δεν παίζαμε κυνηγητό. Δεν υπήρχε περίπτωση να έλεγε η Αλίκη Βουγιουκλάκη ότι δεν θέλει να την φωτογραφίσεις», είπε αρχικά η Μαίρη Αυγερινοπούλου.

Η Μαίρη Αυγερινοπούλου είπε στη συνέχεια: «Σε κάποιες δουλειές δεν προωθήθηκα. Με την τηλεόραση συναντηθήκαμε τώρα. Δεν αισθάνομαι περίεργα που είμαι σε τηλεοπτικό πάνελ. Κάνω τη δουλειά μου και περνάω καλά. Πολύ πιθανόν να μην με έχουν επιλέξει σε δουλειές γιατί είμαι χοντρή.

Πήρα βάρος λόγω υπερβολικής κορτιζόνης, λόγω των αλλεργιών μου. Κι επειδή έχω πάει κάνα δυο φορές να “φύγω”, έχω πάρει πολλή κορτιζόνη. Ίσως έχει ανοίξει ο δρόμος και για τις γυναίκες με παραπάνω κιλά, όπως και για τις γυναίκες που είναι άνω των 50».

Η Μαίρη Αυγερινοπούλου ανέφερε επίσης: «Είμαι ενοχική μητέρα μέχρι και σήμερα. Μέχρι και δυο μέρες πριν γεννήσω, δούλευα. Μόλις έγινα μητέρα, φοβήθηκα ότι θα μείνω έκτος χώρου και ξεκίνησα τη δουλεία αμέσως. Έχασα στιγμές από το παιδί μου.

Δεν είχα ποτέ στο μυαλό μου τον γάμο και τα νυφικά, ούτε να γίνω μητέρα. Μπορεί και να έκανα ακόμα έναν γάμο. Η Τιτίκα Στασινόπουλου είχε σταματήσει στον δρόμο τον Ντάστιν Χόφμαν και του έκανα συνέντευξη».

Κλείνοντας, η Μαίρη Αυγερινοπούλου είπε: «Όταν ήρθε η αδερφή μου να δουλέψει στην εφημερίδα, είχε αναλάβει τα κοσμικά. Εγώ τα σνόμπαρα αυτά τα θέματα. Το κοσμικό ρεπορτάζ απαιτεί πολλές ισορροπίες και όλοι το είχαν για εύκολο.

Στα κοσμικά γεγονότα μπορείς να βγάλεις πολλές ειδήσεις, γιατί μπορεί να πετύχεις κάποιον σε πολύ χαλαρή διάθεση. Είμαι πάρα πολύ νέα, για να έχω πετύχει επαγγελματικά τον στόχο μου. Πάντα μέσα από την δουλεία μου, ζούσα παράλληλα».

To άρθρο Μαίρη Αυγερινοπούλου: Πήρα βάρος λόγω υπερβολικής κορτιζόνης, έχω πάει κάνα δυο φορές να «φύγω» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαίρη Αυγερινοπούλου, Πήρα,mairi avgerinopoulou, pira